85.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Fantasztikus örökpanorámás telek eladó Balatonalmádi dombján! (Hivatkozási szám: 2362)

8220 Balatonalmádi, +36 20 980-4212
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1447
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Nincs ennél szebb és jobb befektetés! Tekintsen körül erről a telekről és gondoljon bele, még mivé válhat! Ami most egy tökéletes kert növénytermesztéshez, akár biogazdálkodáshoz – egy levendulásnak,  vagy méhészkedni -, az a közeljövőben házának, nyaralójának is otthont adhat.

Jelenleg ugyanis művelés alól kivett „zártkert” besorolású és méreténél fogva nem építhető rá ingatlan, de úgy tűnik, a szomszédokat ez sem zavarta, hiszen minden felől kisebb-nagyobb házak állnak a szomszédos telkeken.

A villanyvezeték és saját mérős, csatornázott víz is elérhetők a telek határain. Balatonalmádi minden városias előnyét élvezheti, miközben semmit nem hall vagy lát e dinamikusan fejlődő település olykor nyüzsgő mindennapjaiból. Felülkerekedhet és teljes nyugalomban tervezhet, sőt, ki tudja, talán már jövőre hivatalosan is alapozhat, alapot építhet erre a nem mindennapi telekre.

A kert bár egy félreeső, ezáltal csendes, nyugodt részen terül el, azért a főútról gyorsan és végig jól járható, kiépített utakon közelíthető meg. Közelsége a lakóövezetekhez komoly várakozást ígér a tekintetben, hogy ez a terület is azzá váljon hivatalosan, a városfejlesztés során.

 

Fektessen be most, még időben és legyenek – szó szerint – jó kilátásai!

 

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni a telek vásárlásához, hívjon!

Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű telket!

Videó az ingatlanról

Balogh Katalin
  • +36 20 980-xxxx Megmutat