22.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felsőpáhokon csodás panorámával rendelkező építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 1835)

8380 Felsőpáhok, +36 30 579-6257
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 736
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne igazán kellemes, és hangulatos helyen lakni? Íme, itt ez a lélegzet elállító panorámával rendelkező 736 m2-es építési telek Felsőpáhokon, melynek 30%-a beépíthető!
Az építkezés előnye, hogy az első téglától az utolsó mozzanatig Ön határozza meg, hogy hogyan nézzen ki otthona, amiben korunk minden technikai és építészeti újdonságát kihasználhatja, illetve mindent saját ízlése szerint formálhat. Nekem különösen tetszik az elhelyezkedés, a pompás kilátás, és a jó megközelíthetőség. Víz, villany, gáz, és csatorna egyaránt bevezetve. A telek egy csendes utcában helyezkedik el, a környék békés, tehát kitűnő választás, ha itt tervezi élni a mindennapokat családjával, vagy ha csak idényjelleggel, alkalmanként szeretne itt tartózkodni, mikor elszakadna a nagyvárosi nyüzsgéstől, itt maximálisan kikapcsolódhat. Autóval néhány perc alatt elérhető a Balaton part, Keszthely központja csupán pár kilóméterre fekszik, ahol különböző szupermarketek, óvoda, iskola, gimnázium, egyetem, fürdő, kórház, éttermek és cukrászdák is találhatóak. Hévíz karnyújtásnyira helyezkedik el.
Családosoknak ajánlom elsősorban, kiváló választás egy harmonikus otthon létesítéséhez, ugyanakkor befektetésnek is remek lehetőség.
Ha Ön is úgy látja a benne lévő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog új tulajdonosa mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Harangozó Erik
  • +3630579xxxx Megmutat