15.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felsőtárkányban a Várhegy lakópark lábánál építési telek eladó!!! (Hivatkozási szám: 2620)

3324 Felsőtárkány, Várhegy lakópark +36 30 403-1807
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 753
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Felsőtárkány község fő útjától nem messze, a lakópark elején, 753 m2-es, félpanorámás építési telek eladó. A telket korábban kaszálónak használták, de a környéken gomba mód szaporodnak a családi házak, sőt vállalkozások is.

 

Nem messze a telektől minden közmű megtalálható az utcában. A telek kifejezetten frekventált helyen helyezkedik el, aszfaltos úton megközelíthető.

 

A telek 30%-ban beépíthető, melyre felhúzható egy több mint 200 m2-es családi ház is. Ajánlom ezt a telket olyan családoknak, akik biztonságos és szép településen szeretnék felnevelni gyermekeiket. De tökéletes választás lehet vállalkozás létesítésére is a terület, hiszen a frekventált helyzete előnyössé teszi ezt a telket. A környéken található vállalkozások ugyanis felfelé húznák az Ön forgalmát is.

 

Felsőtárkány a Bükk nyugati kapuja, sokan költöztek ki Egerből az elmúlt években a településre. Több turista útvonal is innen kezdődik. Aki aktív kikapcsolódásra vágyik, az itt biztosan megtalálja a helyét. A településnek több látnivalója is van, mint például a Felsőtárkányi tó, a Vöröskő-forrás, mely két méter magasra is kilövelli a vizét, valamint erdei kisvasút is közlekedik, sőt még ún. Dínó-park is található a faluban. A fejlődő községben óvoda, iskola, háziorvosi rendelő, posta és több bolt is elérhető, valamint vendéglátó egységek, vendégházak sora és a híres afrikai stílusú Bambara Hotel is itt található.

Turista útvonalon megközelíthető az Esztáz-kő cseppkő barlang is, mely látogatható.

 

Ha Ön is látja a potenciális lehetőségeket ebben a telekben, akkor ne habozzon, hanem hívjon, keressen bizalommal!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat