11.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felújítandó házeladó Lentiben, nagy udvarral, melléképületekkel, ólakkal! (Hivatkozási szám: 3292)

8960 Lenti, Lentiszombathely +36 30 267-6032
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 2414
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Nyugodt, családi házas környezetben élne, ahol nagy tere lenne a gyerekeknek a szabadban játszani, de mégis közel a városközpont? Esetleg gazdálkodna, állatokat tartana? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

 

Lenti fő terétől alig 3 km-re, a lentiszombathelyi városrészben keresi új tulajdonosát ez a nagyméretű családi ház – azt, aki szívesen költene rá, hogy saját ízlésének megfelelően új köntösbe burkolja.

 

Az ingatlan kívül-belül felújítást igényel. A zárt teraszról egy kis előtérbe lépünk, ahonnan két szoba nyílik. A helyiségek falbontással akár egybe is nyithatók, a kis szobából és az előtérből kialakíthatunk például egy tágas nappalit. A fürdőszobát és a konyhát egy kis folyosóról érjük el. A konyha az alapvető berendezési tárgyakkal fel van szerelve, de a fürdőszobát gyakorlatilag újjá kell építeni, kád vagy zuhanyzó ugyanis nincs bent. A WC és a mosdókagyló használható.

 

A lakóház mögött egy kétszintes melléképület áll, amit akár lakhatásra is alkalmassá tehetünk, de átalakítás után használhatjuk nyári konyhaként, vendégházként. A melléképület mögött találhatóak a felszerelt ólak, így kedvünk szerint tarthatunk itt tyúkokat, kecskéket, juhokat, lovakat. A hatalmas udvar ideális játszótere lehet a gyerekeknek, de leválaszthatunk belőle egy veteményeskertet, vagy gyümölcsöst is. 

 

A nyugodt, barátságos környék vidéki békét áraszt, ugyanakkor mégsem egy zsákfaluról van szó, ahova naponta kétszer kanyarodik be a busz. A településrész egészén végigfut a kerékpárút, ezen keresztül biciklivel is biztonságosan megközelíthető a városközpont, pár perc alatt. De néhány lépésre itt van a helyi kisbolt is, így nem kell autóba ülnünk, ha valamit elfelejtettünk megvenni az ebédhez. 

 

Mindenkinek ajánlom ezt az ingatlant, aki szeretne egy családi házat teljesen a saját ízlésére szabni, és élvezni a községekre jellemző nyugalmat, kisvárosi lakóként.

 

Ha megtetszett Önnek ez a kiváló lehetőségeket rejtő ingatlan, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla! 

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat