8.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felújítás alatt álló családi ház eladó Lentiszombathelyen! (Hivatkozási szám: 2906)

8960 Lenti, Lentiszombathely +36 30 267-6032
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Városban élne, de mégis nyugodt, családi házas környezetben, ahol nagy tere lenne a gyerekeknek a szabadban játszani? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

 

Lenti fő terétől alig 3 km-re, a lentiszombathelyi városrészben keresi új tulajdonosát ez a részben felújított, részben még felújításra szoruló, 100 m2-es családi ház, aki szívesen költene kicsit még rá, hogy saját ízlésének megfelelően új köntösbe burkolja.

Az ingatlan kívül felújítást igényel, de belső felújítása már szépen alakul. A nyílászárók cseréi – egy ablak kivételével – megtörténtek, kicserélték a vízvezetékeket és részben a villanyvezetékeket is. A házba belépve mindjárt a nappaliba érünk, ahonnan egy boltíven át a konyhába juthatunk. A nappaliból balra egy kis közlekedőn át érjük el az egyik nagyszobát és a kisszobát. Ez a szárny utólag lett a lakóházhoz hozzáépítve, így ez a rész gyakorlatilag új. A bejárattól jobbra még egy tágas szoba következik és itt található a felújított fürdőszoba is. Mivel három szoba áll rendelkezésre jelenleg, így ideális otthona lehet többgyermekes családnak is. A két nagyszobában fa tüzelésű kályha, a nappaliban pedig egy igazi kuriózum, egy sütésre-főzésre is alkalmas sparhelt szolgáltatja a meleget.

 

A ház mögött hosszan elnyúló udvar ideális játszótere lehet a gyerekeknek, de leválaszthatunk belőle egy veteményeskertet, vagy gyümölcsöst is. A nyugodt, barátságos környék vidéki békét áraszt, ugyanakkor mégsem egy zsákfaluról van szó, ahova naponta kétszer kanyarodik be a busz. A településrész egészén végigfut a kerékpárút, ezen keresztül biciklivel is biztonságosan megközelíthető a városközpont, pár perc alatt. De van a településrészen egy helyi kisbolt is, így nem kell autóba ülnünk, ha valamit elfelejtettünk megvenni az ebédhez. 

 

Mindenkinek ajánlom ezt az ingatlant, aki szeretne egy már most abszolút lakható családi házat jó áron megvásárolni, kis ráfordítással a saját ízlésére szabni, és élvezni a községekre jellemző nyugalmat, kisvárosi lakóként. 

 

Ha megtetszett Önnek ez a kiváló családi ház, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla! 

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat