49.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felújított, erkélyes, állatbarát lakás eladó Veszprémben! (Hivatkozási szám: 3839)

8200 Veszprém, Egry József Egry József utcai lakótelep +36 30 957-9922
 • alapterület: 57
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 5
 • belső szintek száma: 5
 • tégla épület
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Sürgősen megvételre kínálunk Veszprémben, Európa kulturális fővárosában, egy felújított állapotú, második emeleti, 53 m2-es, erkélyes, két szobás ékszerdobozt!

 

Ez a lakást méretéből és elhelyezkedéséből adódóan fiatal párok, kisgyermekes családok, egyetemisták és befektetőknek figyelmébe ajánlom!

 

Az ingatlan egy 4 szintes téglaépületben, az Egry József utcában helyezkedik el. Ez a rész a város azon kellemes kis csücske, amely távol esik a zajtól, de mégis közel a mindig pezsgő veszprémi élethez.

 

A lakás folyamatos felújításokon esett át. Legutóbb a tavalyi évben, a konyhában és a fürdőben történt teljes átalakítás. A fürdő modern, világos külsőt kapott. A konyha rendkívül okos, kreatív kialakítását, a minőségi bútorok és gépek teszik teljessé. Ráadásul a konyha teljes bútorzattal, gépesítve (mosogatógép, beépített sütő, stb.) és bútorok megbeszélés szerint az ingatlan vételárának részét képezik! 

Az ingatlan nagy, műanyag nyílászárókkal ellátott, déli tájolású, így a napfényt kora délelőttől egészen késő délutánig élvezhetjük. 

Az épület külső átalakítása során hőszigetelést kapott, ezáltal a fűtésen is spórolhatunk. Az alagsorban egy kissebb tároló áll a rendelkezésünkre.

 

Pár percre buszmegálló, óvoda, általános iskola, játszóterek (három is!), focipálya, park, kutyafuttató található. 8 perc sétára van az egyetem, pékség, gyógyszertár, háziorvosi rendelő. 15 percre van étterem, Penny, kozmetikus, fodrász, sportcsarnok jogastúdió, teniszpálya, dohánybolt. Minden karnyújtásnyira.

 

A környék csendes és zöld, ó de mennyire zöld! A normál méretű (4 nm-es) erkélyen állva erdőt megidéző látvány tárul elénk. Itt a reggeli kávénkat feketerigó dal kísérettel fogyaszthatjuk, már csak a mókusok „zavarhatják” az idillt.

 

A szomszédok kedvesek a lakóövezet csendes és biztonságos.

 

Személy szerint nekem maga az ingatlan teljes kialakítása tetszett, de őszintén a konyha lett a kedvenc részem! Igazán megkapoó a sok kis apró megfontolt részlet, a praktikusság, és az egész, ahogy kihozták a maximumot a rendelkezésre álló térből. 

 

Kis kedvenccel érkezők figyelem! Ha valaki saját kisállattal érkezik, nyolcszázezer forinttal kevesebbért az Övé lehet az ingatlan! Viszont, ha ez a kisállat menhelyi, az engedmény nem kevesebb, mint egymillió forint!

 

Ne maradjon le erről az ajánlatról, hívjon még ma! Csapjon le erre az egyedülálló lehetőségre mihamarabb!

 

Tóth Tímea
 • +36 30 657-xxxx Megmutat