35.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felújitott, erkélyes téglalakás eladó Miskolcon! (Hivatkozási szám: 3277)

3508 Miskolc, Csabavezér út Hejőcsaba +36 70 454-9294
 • alapterület: 62
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 5
 • belső szintek száma: 5
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • kandalló
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a helyőcsabai, 62 nm-es, második emeleti ingatlant elsősorban olyan családok figyelmébe ajánlom, akik szeretnének egy olyan lakást, amiben nem kell felújítani már semmit, ide csak beköltözni kell.

 

Jelenlegi tulajdonosa minden igényt kielégítő, teljes körű felújítást végzett 2023-ban!

Nemcsak esztétikailag, de a falak mozgatásával egyidejűleg műszaki felújítást is végeztek, mely kiterjedt a lakás minden pontjára.

Kicserélték a teljes elektromos hálózatot, a vízvezeték rendszert a mérőműszerek komplett cseréjével, korszerűsítették a fűtést, a hideg- és melegburkolatokat, mindenből a legmagasabb minőséget használva. Új hőszigetelt, 3 rétegű ablakok kerültek beépítésre a redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva; valamint új, Voster nyílászárók a régiek helyére. Minden helyiségben spot lámpák találhatók.

Ezáltal egy modern, világos, bátran fogalmazhatunk úgy, hogy egy teljesen új ingatlan lett kialakítva a régi helyén.

 

A lakás gépesítve eladó, ez praktikus lehet, ha bérbeadásban gondolkodik, ugyanis a Miskolci Egyetem közelsége miatt ezen a környéken az ingatlanok könnyen kiadhatók.

 

Az új, prémium bejárati ajtón belépve hangulatos folyosóról nyílik az összes helyiség. A felújítás során kialakításra került egy amerikai stílusú konyha kandallóval ellátva. A konyhába teljesen új, egyedi bútor került. A lakás 2 szobája nyugati tájolású, napos, ráadásul parkra néz, így teljes a nyugalom, zavartalan a pihenés. A nagyobb szobából nyílik a 4 m2-es erkély, ahol szintén burkolatcsere történt, a korlát meg lett emelve és fa borítást kapott a fal.

A fürdőszoba és a wc külön helyiségben található, így nem zavarják egy mást a család tagjai a reggeli készülődésben. A lakásban egy tároló helyiség is van, itt található az új kondenzációs Bosch kazán, mely a lakás melegéről és a meleg vízről is gondoskodik.

 

Mind a 62 négyzetméter úgy van kialakítva és felújítva, hogy a lehető legkomfortosabb legyen annak, aki ideköltözik. Jelenlegi tulajdonosa még nem használta az ingatlant, tehát Ön lehet a felújítás utáni első lakó.

 

A lakáshoz saját, 6 m2-es zárható pincerész is tartozik, valamint rendelkezésre áll 2 db közös tároló is. Parkolás az utcán ingyenesen lehetséges. A kívülről szigetelt társasház lakói kulturált, rendszerető, csendes emberek.

 

Frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, étterem, bevásárlási lehetőségek a közelben vannak.

 

Tekintse meg a képeket és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vásárolja meg mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat