49.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felújított, rendezett, hangulatos, 4 szobás családi ház eladó Mohán! (Hivatkozási szám: 2030)

8042 Moha, +36 30 346-7458
  • alapterület: 148
  • telek mérete: 1359
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • gáz-(konvektor)-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagyobb családoknak, összeköltözőknek kínálom ezt, a Székesfehérvártól 12 km-re, Moha Fő utcájában található, 4 szobás, 126 (bruttó148) m2-es, tégla falazatú családi házat, 1359 m2-es telken. Az utcafronti ház 1960-ban épült két szoba, konyha, kamra, wc-fürdőszoba és előszoba kialakítással. Ezt később bővítették előszoba, szoba, wc-fürdőszoba és tetőtéri szobával és wc-mosdó helyiségekkel is.

A 2005-ben elvégzett felújítás alatt a ház külső szigetelést és új vezetékrendszereket kapott. Az ingatlant két helyen lehet megosztani az ajtók lezárásával. Jelenleg is két önálló lakásra osztva használják.

A nagyméretű szobák minden korosztály számára kényelmes életteret biztosítanak. A külső nyílászárókra redőnyt szereltek, az első házrész néhány hónapja új tetőhéjazatot kapott. Az első házrészben gázkonvektorok vannak, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A belső rész gázkazán fűtésű radiátorokkal felszerelt, valamint a melegvizet is ez adja. Az udvarban van egy 12 m2-es borospince is, ahol jó pár hordó elfér. Az udvar rendezett, a kertben jelenleg csak fák vannak. A falu központja 300 méterre van, innen indul az autóbusz járat, s itt van a bolt is. A falusias környezet remek lehetőséget ad a nyugalmas, tartalmas életre, akár az idősebbek, vagy a fiatalok számára is. Itt van a híres „Mohai Ágnes” forrás és palackozó üzem.

Nekem nagyon megtetszett a csendes, nyugalmat árasztó környezet, de nem utolsó sorban az, hogy a ház szétválasztható az éppen aktuális használati igények szerint. Ideális nagyobb, vagy több generációs családoknak.

A telek kiváló adottságú a kertészkedők, gazdálkodók számára, itt kiélheti magát a kertészkedést kedvelő. A város közelsége (kb. 12-15 perc) mindenki számára kényelmes elérhetőség, akár iskolába, akár munkahelyre kell utazni. Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon, mert nagyon kevés ilyen adottságú, több célnak is megfelelő ingatlant találhat.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
  • +36 30 346-xxxx Megmutat