73.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felújított, szigetelt ikerház eladó Kispest kertvárosában fedett terasszal, udvarral! (Hivatkozási szám: 2676)

1196 Budapest, XIX. kerület, Kispest-Kertváros +36 20 370-5920
  • alapterület: 77
  • telek mérete: 264
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • padló fűtésű
  • klímás-fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Ajánlom párok és családok figyelmébe ezt a hangulatos ikerházat Kispest-Kertvárosban, amely egy 264 nm2-es telken helyezkedik el.

Az ingatlan saját, külön udvarral és bejárattal rendelkezik! Egy 16 nm-es fedett teraszról lépünk be a házba, amely idén egy teljes felújításon esett át. 

A felújítás sosrán tégláig vissza lettek bontva a falak, új vízhálózat, új elektromos hálózat és új fűtésrendszer lett kialakítva. Minden helyisége új burkolatot kapott, ki lettek cserélve a beltéri ajtók, a bejárati ajtó és az ablakok is. A hőszigetelt, műanyag ablakokon új műanyag redőny van. Az ház 10 cm homlokzati és 6 cm lábazati hőszigetelést kapott, melyeknek köszönhetően alacsony a rezsije. A padozat alulról is hőszigetelt és a lakás teljes területén padlófűtés került kialakításra. A padlófűtést elektromos kazán látja el. A fűtés H tarifás – rendkívül kedvező – önálló mérőről üzemel. Felszerelésre került egy hűtő- fűtő légkondicionáló is.

 

Amint belépünk a 77 nm-es házba, egy előtérből balra nyílik az U alakú konyha és onnan egy tágas nappali. A konyhában bőven elfér még egy családi étkezőasztal is. A folylosóról jobbra található a mosdó és egy praktikus háztartási helyiség. A folyosón lehetőség van egy beépített szekrény elhelyezésére is. Innen nyílik a fürdőkádas fürdőszoba, majd a kényelmes, nagy hálószoba. 

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, új tulajdonosa akár a tetőteret is beépítheti. Az udvar akkora, hogy háziállat tartására is kiválóan alkalmas.

 

Az tetszik a legjobban ebben az ingatlanban, hogy gyönyörűen fel lett újítva, a kivitelezés hibátlan, a fedett terasz alatt is van hely egy étkezőasztalnak. Szinte már látom magam előtt, ahogy jön a jobb idő és összeül a család egy kerti grillezésre. Itt egy család kényelmesen és boldogan élhet. 

 

Autóval mindössze néhány percre található a Köki, a piac és Kőbánya-Kispest központja. Sétatávolságra van óvoda, iskola, orvosi rendelők, gyógyszertár és boltok. 

 

Ez a legjobb vétel az eladó házak között, tekintse meg még ma!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Agárdi Edina
  • +36 20 370-xxxx Megmutat