39.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Fenyőligetre panorámás 2+2 fél szobás lakás, erkélyes, egyedi bútorokkal beépítve, befektetői áron eladó! (Hivatkozási szám: 1167)

9700 Szombathely, Oladi lakótelep +36 30 577-5313
 • alapterület: 77
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 2
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • panel
 • távfűtéses
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen az oladi városrészen ajánlom figyelmükbe ezt a remek elhelyezkedésű panellakást. Mivel a lakás teljesen fel van újítva, így rengeteg időt, és energiát spórol meg, mivel az akár azonnali költözés után, nem kell szakemberekkel bajlódni és az építőanyagok árának folyamatos emelkedése miatt sem kell idegeskedni. Ezt a nagyméretű napfényes lakást, a kifejezetten jó elosztása miatt, akár 2 generációnak, akár több, vagy nagyobb gyermekes családoknak is bátran ajánlom, mivel ebben a 77 nm-es otthonban mind a szülőknek, mind a gyerekeknek külön élettere lehet. A társasház lakóközössége pedig kifejezetten befogadó.

Amennyiben befektetni szeretné a pénzét és ingatlankiadásban gondolkozik, számoljon csak, mert ha ennek a lakásnak a 4 szobáját egyetemistáknak, vagy Ausztriába ingázóknak külön kiadja, sokkal gyorsabb a megtérülése egy kisebb méretű, relatív drágább lakásnál.

Ami engem a lakásban azonnal megfogott, az a fenyőligetre néző páratlan panoráma, ami 2 szobából és az erkélyéről is elém tárult. A fedett erkély természetesen élvezetes reggeli kávézásokra, esti sörözgetésekre, borozgatásokra, koktélozásokra, vagy egyszerűen csak testet- lelket feltöltő napfürdőzésekre is kiválóan alkalmas. Biztos vagyok benne, hogy a gondosan megtervezett és egyedileg kivitelezett, egyedi méretű beépített előszoba- és konyhabútor el fogja varázsolni az új tulajdonosát, hiszen ezek is benne maradnak az ingatlanban, ezekben mindennek pontosan megvan a helye, mert ugye a rend a lelke mindennek.

A vételár részét képezi még a beépített légkondicionáló és a telefonról irányítható okosbojler. A konyhabútorba beépíthető hűtőszekrény, elektromos sütő, mosogatógép, mosó- és szárítógép pedig igény esetén gyári garanciával, megegyezés szerinti áron, szintén azonnal birtokba vehető.
A ház körül mindig kényelmesen, ingyenesen parkolhatnak, de ha kikapcsolódásra vágyik a család, a lakástól gyalogosan sincs messze a Kalandpark, a Sportliget, a Csónakázótó, a Tófürdő, a Műjégpálya, a Haladás Sportcsarnok, a Fedett Uszoda és Termálfürdő.

Az otthonuk közelében lesz bölcsőde, óvoda, iskola. A bevásárlás, a postai ügyintézés sem fog túl sok időt elrabolni a család életéből, mivel mindezek szintén percek alatt elérhetőek, éppúgy mint az orvosi rendelők és a gyógyszertár.

Ha Önök is szívesen élnének ilyen környéken és környezetben, ebben a tágas, napfényes otthonban, ne halogassák a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúsznak erről a remek lehetőségről.

Amennyiben az ingatlanvásárláshoz a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretnék igénybe venni, 12 bank ajánlatai közül választjuk ki az Önöknek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat