105.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Festői környezetben lévő 5 szobás gerendaház szaunával, garázzsal, borospincével, nagy telekkel eladó! (Hivatkozási szám: 3690)

9084 Győrság, +36 20 244-6776
  • alapterület: 189
  • telek mérete: 1618
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • fa szerkezetű
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a nagy belső és külső tereket, nyugalomra, csendre vágynak, ezért szívesen laknának vidéken, festői környezetben Pannonhalma szomszédságában.

Továbbá azoknak ideális választás, akik vállalkozási céllal keresnek hasonló paraméterű ingatlant cukrászdának, pizzériának, kis szálláshelynek, vagy bármi másnak.

 

A ház úgy lett tervezve, hogy a lehető legtöbb kényelmet adja lakóinak és vendégeinek. Itt kényelmesen el fognak férni. Pl. a nappali akkora, mint egy kisebb lakás a városban (42 nm). 5 szoba, fürdő, 2 WC, szauna, egy konyha egyben az étkezővel és kamrával és mosókonyha – valószínű elég teret biztosítanak majd Önnek és családjának, hogy kényelmesen éljék itt mindennapjaikat.

 

A kikapcsolódásuk biztosított, egyrészt a környezet miatt (csendes a környék, madárcsicsergésen kívül szinte nem hallani mást az udvaron), másrészt pedig a ház adottságaiból adódóan.

2 nagy terasz is lesz, hogy kiülhessenek és ott pihenjenek, vagy relaxáljanak kedvük szerint. Ha bent a házban szeretnének sportolni, van elég helyiség ahhoz, hogy az egyik szobát edzőszobaként használják. Az edzés, vagy testmozgás után pedig jól fog esni egy szauna. A szauna helység akkora, hogy akár az egész család (akár 6 fő is) egyszerre használhatja.

A kert is nagyon kényelmes méretű, ha saját medencét is tervez, akkor itt ennek sem lesz akadálya!

Ha pedig szeretne egy kis gyümölcsöt, zöldséget termeszteni, ahhoz is lesz elég hely, tárolásukhoz pedig ott áll a -nem is olyan kicsi- zöldségtároló épület a telek végében, aminek egy hangulatos borospincéje is van.

Az ingatlan saját fúrt kúttal és házi vízművel is rendelkezik, ami takarékossá teszi a vízfogyasztást öntözés esetén is. Ez a borospincében kapott helyet.

 

Az épületekre (ház, garázs és a zöldségtároló) kívülről ráfér egy kis karbantartás, a házra pedig belülről is, de összességében jó állapotban vannak. Erdélyi vörösfenyőből készültek; ez a fa nagyon időtálló. A falak szigeteltek. Télen jól tartják a meleget, nyáron pedig kellemesen hűsen tartják belülről az épületet, amiben a műanyag ablakok is segítenek. A ház összes ajtaja pedig igazi faajtó.

A nappaliban egy kémény lett kialakítva kandallóhoz, de a kandalló ezidáig nem készült el. Viszont, ha Ön szereti a kandalló által biztosított otthonos hangulatot, a hely elő van készítve számára.

 

Én azt szeretem ebben az ingatlanban, hogy olyan a hangulata, mint egy üdülőnek – távol van a világ zajától, mégis kocsival 15 perc alatt Győrbe lehet érni dolgozni, iskolába, vagy a nagyobb bevásárlásokat megejteni.

 

Hívjon mielőbb, ha el tudja képzelni magát és családját egy ilyen környezetben és érdekli ez a ház! Nem Ön az egyetlen, aki ilyen helyen szeretne lakni, ezért ne habozzon, hogy megvásárolja!

 

 

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat