32.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Fiatalos, újszerű belvárosi lakás, modern berendezéssel, garázzsal, saját kiskerttel Lentiben eladó! (Hivatkozási szám: 2908)

8960 Lenti, Lehel u. +36 30 267-6032
 • alapterület: 60
 • telek mérete: 250
 • szobaszám: 0
 • félszoba: 2
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Városban élne, közel mindenhez, de mégis nyugodt környezetben, ahol saját veteményeskertben termeszthetne zöldségeket? Akkor ez az ingatlan Önre vár! 

 

Modern kialakítású, tágas, világos lakás eladó Lenti belvárosában, minőségi anyagok felhasználásával készült, egyedi tervezésű, méretre gyártott bútorokkal berendezve, részben gépesítve. A letisztult formájú, egyszerű vonalvezetésű bútorokból árad az elegancia. A délkeleti tájolás hozzájárul, hogy az ingatlan a nap nagy részében napfényben ússzon, azonban, ha elég a napsütésből, akkor redőnyökkel árnyékolhatjuk a fából készült hőszigetelt nyílászárókat. A belső hőmérséklet szabályozásához a klíma is a segítségünkre van.

 

A belső falak kibontásával és áthelyezésével egy hatalmas amerikai konyhás nappali került a lakásban kialakításra, ami a közös élet fő tere lehet egy család számára. Az étkezős konyhát a nappalitól jelképesen különíti el a burkolatváltás. A nappali délkeleti falát végig ablak borítja, ami gondoskodik róla, hogy minden napsugarat beszippantson a lakás. Innen nyílik a hálószoba. A gyerekszoba az ingatlan túlsó oldalán található, így a privát szféra is biztosított. A fürdőszoba méretét egy gipszkarton fal áthelyezésével megnövelték, ami lehetővé tette, hogy a sarokkádon és a mosdón kívül kényelmesen elférjen a mosógép is. A mosógép fölé elhelyezhetünk egy szárítógépet is, csupán a fali polcot kell feljebb fúrnunk. A WC külön helyiségben található.

 

A külső és a belső nyílászárók cseréje megtörtént, új villany- és vízvezetékek lettek behúzva. Maga az épület nincs szigetelve, de a tetőt már kicserélték, és a lépcsőház állapota is kulturált. A 4 lakásos társasházban kedves, csendes lakók élnek, a lépcsőházat, a házhoz tartozó elő- és oldalkertet szépen rendben tartják.

 

Ehhez az eladó lakáshoz tartozik az épület háta mögött egy 20 m2-es garázs, egy saját, fedett kocsibeálló és egy saját, 20 m2-es tároló a padláson. A vételár részét képezi továbbá a garázs mögött egy drótkerítéssel és tujákkal elhatárolt saját, 250 m2-es udvar, ahol tarthatunk kutyát, de hasznosíthatjuk veteményeskertként, vagy helyszíne lehet baráti összejöveteleknek is.

 

Lentiben nincsenek nagy távolságok, de ettől a lakástól valóban minden csak pár lépésre található: üzletek, boltok, bankok, éttermek, kávézók, edzőterem, játszótér, park, posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi ügyelet, rendelőintézet, autóbusz állomás, piac, művelődési ház, városháza, kormányablak. A strand és a vasútállomás is elérhető 10 perces sétával. 

 

Ha megtetszett Önnek ez a kiváló lakás, ahova csak be kell húzni a bőröndöket, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat