5.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Gádoroson családi ház eladó falusi CSOK igénylési lehetőséggel! (Hivatkozási szám: 2806)

5932 Gádoros, Központi +36 30 631-0804
 • alapterület: 96
 • telek mérete: 307
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • vegyes építésű
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • cserépkályha-fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Kedvező áron keres kiindulási alapot vidéken? Akkor jó hírem van, megtalálta! 

Eladóvá vált ez a nagyszerű helyen lévő, rövid időn belül költözhető és lakható ház Gádoros központjában!

Ajánlom Önnek, ha családi házba szeretne költözni, ha fontos Orosháza közelsége (14 km), vagy falusi CSOK-ot szeretne igénybe venni!

Ez a számos lehetőséget rejtő ingatlan a mostani állapotában is kiváló lehetőség, tekintve, hogy Gádoroson falusi CSOK igényelhető és ez az ingatlan a falusi CSOK feltételeinek megfelel!

Az ingatlan jelen állapotában kényelmesen lakható, de van benne lehetőség, hogy az új tulajdonos saját ízlésének megfelelően átalakítsa.

Tetszik, hogy a ház saroktelken áll, így a lakók válogathatnak a szobák között, aszerint, hogy ki melyik utcára szeretne kilátást, illetve mit szeretne, mikor süssön be a Nap.

 

A házba belépve a napfényes, beépített verandára érkezünk. Itt jelenleg egy tároló és egy étkező került kialakításra. Kertkapcsolatos, télen és nyáron is barátságos kávézó hely már most is, de van benne fejlesztési lehetőség. Innen érhető el 3 db, kényelmes méretű szoba, 1 konyha, 1 fürdő-WC és 1 kamra.

Az otthon melegéről jelenleg konvektorok és egy cserépkályha gondoskodik.

A ház praktikusan berendezhető és élhető, de a helyiségek funkciója és a meglévő helyiségek közti átjárás változtatásával új arculatot adhatunk a háznak.

Tetszik, hogy a kertkaput kinyitva egy zárt, kis kompakt kertben találjuk magunkat.

Ez az a kert, ami nem igényel egy főállású kertészt, mégis jut hely a gyermekeknek játékra, és nagyszerű helyszíne lehet a kerti partiknak és családi-baráti összejöveteleknek is. Én pár magaságyás kialakításával lehetővé tenném a családnak, hogy friss paradicsomot és paprikát tudjon termelni és helyet kapnának itt a fűszernövények is.

 

A településen bölcsőde, óvoda és általános iskola is található. Van házi- és gyerekorvosi ellátás, rendel fogorvos, van védőnő és van gyógyszertár is.

 

Környező városok távolsága a községtől: Orosháza 14 km, Szentes 27 km, Szarvas 33 km, Békéscsaba 47 km, Szeged 72 km.

A település megközelíthető vonattal és busszal is. A község hétköznap napközben megfelelő busz és vonatközlekedéssel rendelkezik.

 

Ha nem szeretne városban élni, de jó lenne közel maradni hozzá, akkor ne várja meg, hogy más csapjon le erre a nagyszerű ingatlanra!

Hívjon, nézze meg és legyen Öné mielőbb!

 

Kedvező hitellehetőséget szeretne? Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet!

Videó az ingatlanról

Troján Borbála
 • +36 30 631-xxxx Megmutat