63.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Gárdonyban eladó egy 4 szobás, nagy telekkel, rendelkező, hangulatos családi ház! (Hivatkozási szám: 1456)

2485 Gárdony, +36 30 178-8335
  • alapterület: 85
  • telek mérete: 545
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • igen
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladó Gárdonyban egy 4 szobás, 545 nm-es telekkel rendelkező, 72 nm alapterületű (+beépített tetőtér), kétszintes családi ház. Családosoknak, befektetőknek, illetve pihenni, üdülni kívánó embereknek ajánlom az ingatlant, mely kedvük szerint alakítható, ráadásul azonnal költözhető.
A ház hőszigetelt, a földszint téliesített (fűthető), így télen is biztosított az otthon kellemes melege. 12 éve került sor a bővítésre és a felújításra, melynek kertében a villany, víz, csatornahálózat cseréje történt, a tetőtérben nem került kiépítésre a fűtésrendszer.
Az épület alatt egy 9 nm-es pince is helyett kapott, a tárolás így gond nélkül megoldható. A földszinten 2 (zuhanyzós) fürdőszoba, 2+fél szoba, illetve a étkezős konyha található. Ezenfelül az ingatlan egy utcafronti terasszal (11 nm) és egy, a ház központi elemeként szolgáló, nyitott légterű, udvarra néző terasszal (13 nm) is rendelkezik.
Az emeletre a nyitott teraszon keresztül lehet feljutni, ahol egy 5nm-es padlásrész található. A beépített 41 nm-es tetőtér 2 egybenyíló szobával és egy WC-s mosdóval rendelkezik.
A későbbiekben hozzáépítésre került egy 8 nm-es, könnyűszerkezetes tároló, illetve a ház szerves részét képezi egy 2 nm-es műhely. A kertben ezenfelül található egy 10 nm-es hangulatos szaletli, amely a baráti összejövetelek kellemes hangulatát biztosítja.
A ház két közvetlen szomszédai állandó lakosok, a leendő tulajdonosok így az üdülőövezeti környezet ellenére biztonságban érezhetik magukat még télen is.
Az ingatlan családi ház minősítéssel rendelkezik és bátran lehet tovább bővíteni, mivel a két terasz rész is elképzelés szerint beépíthető. A háznak napfényes elhelyezkedése van, gyalogosan is megközelíthető a Velencei-tó, bevásárlóközpont, vasútállomás. Kertészkedésre, grillezésre, családi kikapcsolódásra tökéletes.
 

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.

Kállai Dávid
  • +36 30 474-xxxx Megmutat