60.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Gárdonyban új ikerház utcafronti lakása 2023 májusi átadással eladó! (Hivatkozási szám: 2220)

2483 Gárdony, +36 30 346-7458
  • alapterület: 60
  • telek mérete: 730
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • elektromos fűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 2023 májusában elfoglalható ikerház első lakása elérhető!

Gárdony központi része felett, a kertváros peremén, hat éve nyitott új utcában kínálom a nyugalmas, kényelmes, pihenést, feltöltődést kívánóknak, vagy csak a nyarat ott töltő üdülőknek.

Ebből a sorozatból az utolsók egyikeként, ezt a korrekt kivitelezésű ikerház első, utcafronti, 60 m2-es, kertes lakása “várja” új, szerencsés tulajdonosát, aki 2023 májusában veheti birtokba az ingatlant.

A hátsó lakás már vevőre talált. A 730 m2-es telken a lakások társasházként, önálló helyrajzi számmal rendelkeznek, külön kapubejárattal, burkolt gépkocsi beállóval, víz-, villany főmérőkkel és a telekhasználatot rendező megosztási szerződéssel, saját használatú, a leválasztástól függően kb. 150 m2-es bekerített kerttel. Így a lakók nem zavarják egymást sem a bejáratban, sem a kert használatában. A kert és a 10 m2-es terasz gyerekek részére játszóteret kínál, a felnőtteknek pedig nagyon kellemes bográcsozási és grillező hely is kialakítható. Mivel az új utca csaknem teljesen belakott, az utcabeliek rendkívül ötletes kertkialakítási megoldásaiból már kipróbált, bevált részleteket is érdemes lehet átvenni.

A víz-, és hőszigetelt aljzatra épült Porotherm téglából, a 12 cm-es hőszigetelésű külső falazat 3 rétegű műanyag nyílászárókkal. A fa gerendázatú tetőszerkezet 25 cm-es szigeteléssel gipszkarton födémet kapott. A héjazat Leier cserép, mediterrán típusú sátortetővel. A válaszfalak gipszkartonból készültek, fa nyílászárókkal. A melegvizet villanybojler adja. A fűtés négy önállóan programozható elektromos padlófűtéssel lett megoldva, s így az igények szerint adott a szabályozhatóság. A tetőszerkezetre a napelemes energia rendszer könnyen telepíthető, ami a rezsiköltségek szempontjából fontos lehetőség.

A teraszról az előtérbe, majd onnan a tágas nappali- amerikai konyha- étkezőbe jutunk. Itt van egy kamra leválasztva, ami nagyban megkönnyíti a konyha használatot, valamint a két szoba és a vizesblokk előtér is innen nyílik. Az árban a burkolatok és szaniterek vannak, kádas fürdőszobával. A készültségi foktól függően a belső elrendezésen és a burkolatokon lehetséges a módosítás.

A Velencei-tó partja és a városközpont 5 per alatt elérhető. Székesfehérvár központja és Budapest 20 percre van. 

Az előszerződéshez 20% foglaló szükséges. A további pénzügyi ütemezés a készültségi foktól függően megegyezésen alapul. A képek egy része a jelenleg már eladott, átadás előtt álló épületekben készültek, amik megtekinthetők még egy rövid ideig.

Nekem nagyon megtetszett a nyugalmat árasztó környezet, az új utca hangulata, s a kiváló ár- érték arány. Ezek az adottságok minden alapot megadnak arra, hogy aki ebben fantáziát és lehetőséget lát, az megteremthesse nem mindennapi otthonát.

Ha Önnek is megtetszett az ingatlan, ne habozzon, hívjon gyorsan, mert a jövő év elejére már csak ez az egy lakás van eladó, és biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszeni fog. Az utcában már csak négy lakás készülhet, s azok is csak a jövő év végére.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
  • +36 30 346-xxxx Megmutat