18.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Gazdálkodásra, vállalkozásra alkalmas,97 m2-es családi ház Újlétán eladó! (Hivatkozási szám: 1191)

4288 Újléta, +36 30 323-1419
 • alapterület: 97
 • telek mérete: 662
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • vályog falazat
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Olyan családok figyelmébe ajánlom ezt a nagyon sok lehetőséggel bíró ingatlant, akik szeretik a vidékies környezetet, szeretnének önellátó gazdálkodással foglalkozni, mert van bőven van hely dísz-és konyhakert, zöldségek, gyümölcsök termelésére, illetve állatok tartására is. Több gazdasági épület biztosít mindezek számára elegendő teret. Kamrák, ólak, górék, pince, ahol a terményeket és a megtermelt zöldségeit, gyümölcseit tárolhatja. Saját fúrott kút, udvari vezetékes víz gondoskodik a vízellátásról.

Ha vállalkozásban gondolkodik két-három olyan helység áll rendelkezésére, amelyben üzletet vagy szerelőműhelyet tud kialakítani, és még a bérletidíj összegét is megspórolhatja. A közel 100 m2-es lakóház vályogból épült, részben műanyag nyílászárókkal, faajtókkal, szigeteléssel, riasztóval ellátott. Akár két generáció számára is kényelmes életteret biztosít, némi átalakítás után. Két szobája utcára néz, a közlekedőből nyílik a hálószoba és a fürdőszoba a mellékhelységggel. Szobái tágasak, világosak, laminált parkettával burkoltak, ablakai redőnyösek. A társalgó kellemes érzetet kelt, a szobák mellett kapott helyet, itt összegyűlhet a család, megbeszélni az aznap történt eseményeket. A konyha és az ebédlő egy helység, kényelmes teret biztosít a háziasszony, és a család minden tagja számára. A spájzban tárolhatja a befőtteit, nagyobb edényeit, a különböző háztartáshoz szükséges holmijait. Kétféle módon fűtheti az ingatlant gáz- és vegyestüzelésű kazánnal radiátorokon keresztül. Az ingatlanban az ipariáram bekötése is megtörtént, ha Ön szeret barkácsolni, olyan a munkája, amely igényli az sem jelent problémát. Nagyon jó lehet autószerelő vállakozásnak, a két garázshoz egy szerelőakna is adott. Nekem nagyon tetszik a házban a sok lehetőség, amit magában rejt, és hogy minden megtalálható benne, amire egy családnak szüksége lehet. Továbbá az utca csendje és a jó levegő teljesen elvarázsolt. Rendezett, szépen karbantartott porta, részben térkövezett udvar, dícséri a szorgalmas tulajdonosát. A barátságos, kedves, megbízható szomszédokra bármikor lehet számítani. Központ közelében található ez a szép ház buszmegálló, iskola, óvoda, boltok, étterem, posta pár perc alatt gyalog megközelíthető.

Ha Önnek is úgy tetszik ez a nagyszerű ingatlan, mint amennyire nekem, hívjon mielőbb!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank kedvező ajánlataiból válassza ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően rövid időn belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan.

Kiss Zoltánné
 • Debrecen
 • +3630323xxxx Megmutat