156.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Gyenesdiás főútján forgalmas helyen vállalkozásra is alkalmas ingatlan eladó! (Hivatkozási szám: 1826)

8315 Gyenesdiás, Kossuth Lajos u +36 20 262-7137
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 1622
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • cserépkályha fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Kedves Érdeklődő! Ritka lehetőségre akadt! A közkedvelt Gyenesdiás főútján, forgalmas helyen lehet most Öné egy parkosított, nagyon széles utcafrontú, négyzetes alakú, 1622 nm-es telekkel rendelkező ingatlan, rajta egy régi házzal, melyhez hozzáépítettek egy újabb szárnyat, ill. ahol még egy melléképület is található. Ha Ön is szívesen vállalkozna ezen a környéken, a Balatonhoz közel, más vállalkozások közvetlen szomszédságában, akkor ragadja meg az alkalmat! Az ingatlant kifejezetten jó elhelyezkedése miatt legfőképpen vállalkozásra ajánlom, mivel itt halad el a Balaton északi partjának teljes forgalma Keszthely és Hévíz felé. Amennyiben tehát Ön a vállalkozása telephelyét el tudná itt képzelni, ez kényelmesen megvalósítható! Ezen kívül kialakíthatja itt a vállalkozását és az otthonát egy helyen is, hogy ezzel komoly bérleti költségeket spóroljon meg.

Az ingatlan áll egy 1622 nm-es parkosított kertből, egy régebbi és egy újabb építésű téglaházból, valamint egy szintén tégla falazatú, korábban nyári laknak/nyári konyhának használt melléképületből. A telken gáz nincs, de a fölötte lévő telken van gázcsonk. A fűtést jelenleg összesen 5 db fatüzelésű cserépkályha szolgáltatja. Víz az egyik házban van, a másikban nincs, de a kertben van egy működő kút. Villany van, ill. csatorna be van kötve a közműhálózatba.

Alkalmas lehet ez az ingatlan például:

-cukrászdának, fagyizónak, kávézónak, streetfood-nak

-autószerelő műhelynek, gumiszervíznek 

-iparos telephelynek

-asztalos műhelynek

-bicikli- vagy más jármű, pl. utánfutó kölcsönzőnek

-kozmetikának, kutyakozmetikának, pedikűr-manikűr vagy fitness szalonnak, fodrászatnak

-bármilyen kézműves tevékenységre

-bármilyen boltnak (pl. élelmiszer, zöldséges, stb.)

-és még számtalan más profilra

Amennyiben nem vállalkozásra, hanem építkezésre keres megfelelő telket vagy szívesen felújítana, erre a célra is tudom ajánlani ezt az ingatlant, mert szép, nagy, szabályos, rendezett, ápolt kertje van, valamint azért, mert a ház kissé beljebb, az úttól távolabb fekszik, így nem közvetlenül a főúton helyezkedik el. Nekem külön szimpatikus, hogy pár perc alatt elérhető nemcsak a Balaton, hanem Keszthely is, ahol minden rendelkezésre áll, pl. iskolák, egyetem, nagyposta, orvosi rendelők, kórház, bevásárlóközpontok, számtalan szolgáltatás, gyorsétterem, éttermek, szuper strand, kutyás strand, de az ország egyik legjobb cukrászdája (a gyenesdiási Bringatanya) is csak pár száz méterre található innen.

 

Ne csússzon le erről a zseniális befektetésről, jöjjön el, nézze meg és csapjon le rá mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan megvásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közöl választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.  

Pintér Judit
  • +3620262xxxx Megmutat