57.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Gyöngyösön 2 szintes családi ház egy új építésű társasház udvarában, 28 nm-es terasszal, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 3986)

3200 Gyöngyös, Deák Ferenc Dél-Kálváriapart +36 30 474-0685
  • alapterület: 75
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • házközponti fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Gyöngyösön 2 szintes családi ház egy új építésű társasház udvarában, 28 nm-es terasszal, alkalmi áron eladó!

A családi ház egy társasház udvarán található, a telek tehát közös, ugyanakkor különálló a társasháztól és nincs közös faluk. Ez egy igazán egyedi lehetőség, amely a családja számára komoly előnyökkel járhat.

Gyöngyösön eladó egy belvárosközeli felújított családi ház jellegű kétszintes lakás.

A Fő tértől 5 perc sétára található ez a 75 nm-es ingatlan. A közös autóbeállón vagy a kapun lehet bejutni az utcáról a zárt, térkővel burkolt udvarra, ahol több autó parkolására is van lehetőség.  Itt található az önálló épület, amelyből a tulajdonos már kiköltözött. A lakásnak minősülő ingatlan a társasház víz- és fűtésrendszerét használja, de egy teljesen privát életteret biztosít lakóinak.

Egy hatalmas (28nm), saját használatú fedett teraszon át lehet a lakótérbe jutni. A kinti szórakozás, kikapcsolódás tökéletes helyszíne lehet ez a terület.

A szigetelt lakás alsó szintjén a konyha, a fürdő és a nappali kapott helyett. A biztonságos lépcsőn érhetjük el a tetőtéri 2 szobát, amelyből az egyik klímával felszerelt.

Az egész épületet áthatja egyfajta kedvesség, amelyet a világos helyiségek is biztosítanak. A családi házak és a lakások előnyeit is magában hordozza ez a kis gyöngyszem.

Az ingatlan azonnal költözhető, a bútorokat az új tulajdonos megegyezés alapján, akár meg is tarthatja.

Ne késlekedjenek, keressenek elérhetőségeimen még ma, nehogy más szeressen bele előbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

Fekete Mátyás
  • +36 30 474-xxxx Megmutat