3.100.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Gyönk szívében építési telek, erdővel, gazdasági területtel nagy udvarral alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 800)

7064 Gyönk, +36 30 686-8320
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1026
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretné az első téglától az utolsó cserépig Ön meghatározni, hogy mi hogyan nézzen ki otthonában? 
Mindezen felül olyan környéken szeretné berendezni életét, ami nyugalmat áraszt és a természetközeli élmény a kapujáig ér?
Nemcsak fiatal gyermeket tervező, vagy már gyermekkel rendelkező pároknak ajánlom ezt az 1026 m2-es telket, illetve a rajta fekvő házat, hanem befektetők számára is. Gyors megtérüléssel kecsegtető befektetést jelent. Bár az ingatlan úgy van meghirdetve, hogy a rajta található épület lebontandó, mégis ha szeretné felújítani, akkor arra is van lehetőség. A telekhez tartozik egy erdős rész és egy gazdasági terület, valamint 2 külön pince. A boltíves téglázott pince 3 nyílású, így összesen 4 pincerész található benne. A hatalmas telek virágos, dísz- és konyhakertnek is helyet tud adni. Biztosíthatja akár a sokak által vágyott önellátó gazdálkodást is, mert bőven van hely állatok tartására, zöldségek és gyümölcsök termelésére. A telken melléképületeket is bátran fel lehet húzni, ha szüksége lenne műhelyre, vagy további tárolási lehetőségekre. Ha pedig fa tüzeléssel szeretne fűteni, nagy szerencséje van, hiszen a saját erdőből díjmentesen megoldható.
Ha Önnek is úgy látja a fantáziát és a lehetőségeket ebben az ingatlanban, mint én, akkor ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki önnek a legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Fekete Olívia
  • +3630686xxxx Megmutat