68.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Győr Jancsifalu városrészében, 100nm-es, felújított családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1460)

9023 Győr, Jancsifalu +36 20 277-2179
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 370
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • egyéb kazánfűtésű
  • kandalló

INGATLAN LEÍRÁSA

Családi ház a városban! Élvezze Győr kiváló lokációjában egy magas műszaki tartalommal, 2016-ban felújított, kertes családi ház minden örömét, a város adta kulturális, kereskedelmi, szórakozási lehetőségeivel karöltve!

Győr Jancsifalu zöldövezeti részén, 370 m2-es telken, zártsoros beépítéssel épült, 100 m2-es, földszintes családi ház eladó! A kisméretű telek könnyedén és esztétikusan parkosítható. Egy gyermekes családoknak, pároknak kiváló választás. A néhány éve történt felújítás során új tetőszerkezet és tető került a házra, 3 rétegű üveggel szerelt fa nyílászárókat építettek be, a víz- és villanyvezetékek teljes cseréje is megtörtént. Jelenleg 3*20 A nappali, illetve 3*20 A éjszakai áram áll rendelkezésre.

A családi ház elosztását tekintve is megfelel a harmonikus családi élet kialakítására: az előtérből belépve amerikai konyhás étkező és nappali fogad, innét nyílik a 2 hálószoba. A konyhában újszerű konyhabútor és magas műszaki minőségű konyhagépek kerültek beépítésre. A természetes fény jelenlétét fénycsatorna is támogatja. 2 modern és elegáns stílusú fürdőszoba (1 fürdőkáddal, 1 tusolóval) emeli a komfortérzetet, egyikben távvezérlésű esőérzékelős, elektromos tetőablak került beépítésre. További helyiségek szolgálják a praktikus tárolást és a lakófunkciók elkülönítését: gépház, pince, kamra külön-külön helyiségekben kaptak teret. A telken egy fatároló is található. Az ingatlanban a légkondicionáló beépítéshez szükséges előszerelés megtörtént.

A ház fűtése 2 különálló rendszer üzemeltetésével padlófűtéssel, falfűtéssel és radiátorokkal megoldott.  A gázkazánnal és a fatüzelésű vízteres kandallóval egyaránt felmelegíthetők a hőleadó radiátorok.

A fából készült terasz 20 m2, igény szerint bővíthető, illetve lefedhető. A ház kívülről új vakolást kapott. Színezze ízlése szerint! A parkolás az udvarban kényelmesen megoldott.

 

A madárcsicsergős, csendes utcában barátságos, közvetlen, befogadó lakók élnek, a buszmegálló 2 perc sétára van a háztól. A közelben bolt, benzinkút, posta, szépségipari szolgáltatások, kereskedelmi és vendéglátó egységek egyaránt megtalálhatóak.

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Hornyák Orsolya
  • +36 70 940-xxxx Megmutat