149.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Győr kertvárosában egy emelt szintű szerkezetkész 137 nm-es amerikai konyhás nappali plusz 3+2 félszobás családi ház SŰRGŐSEN eladó (Hivatkozási szám: 3910)

9029 Győr, Kisbácsa +36 20 244-6776
  • alapterület: 137
  • telek mérete: 350
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • padló fűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Győr kertvárosában sürgősen eladó ez a szerkezetkész, 137 nm-es, duplakomfortos családi ház!

 

Azoknak ajánlom ezt a házat, akik imádják a hatalmas és világos amerikai konyhás nappalikat és ilyet akarnak, mindemellett szükségük van még 3 hálószobára is. Ez a ház megadja Önnek mindezt és még többet is.

 

Mindkét szinten található fürdőszoba, az emeleten külön helységben lett kialakítva a WC. Továbbá van egy gardrób szoba is, de a földszinti, hatalmas ablakainak köszönhetően akár dolgozószobaként is funkcionálhat, hiszen elég tágas és világos ehhez.

 

A házban padlófűtés és a korszerű Fan Coil fűtésrendszer lett kialakítva (a fan coil tulajdonképpen egy radiátor, amire ventilátort szereltek. Működése roppant egyszerű, a fan coil-ban lévő ventilátor átszívja a helyiség levegőjét egy nagy felületű hőcserélőn és ez által télen fűti, nyáron hűti a lakást), tehát gazdaságosan biztosítja majd Önöknek télen a meleget, nyáron pedig a kellemes belső hőmérsékletet.

 

A ház déli tájolású és hatalmas ablakainak köszönhetően egész nap világos.

 

Mivel a ház emelt szintű szerkezetkész, ezért Ön teljes mértékben a saját stílusa szerint, igényeinek megfelelően tudja burkoltatni a falakat és a padlókat.

 

A tervek szerint a nappaliból egy teraszra lehet majd kimenni, de ez a terasz nem lett még készítve, így Ön döntheti el, pontosan milyen teraszra szeretne kiülni reggelente, vagy bármikor máskor, amikor egy kicsit kint akar pihenni és lazítani, grillezni, stb.

A házhoz nem épült garázs, de elég nagy a hely ahhoz, hogy akár 3 autó számára is elegendő nagyságú kocsibeállót alakítsanak ki.

 

A közelben van bölcsőde, óvoda, iskola, gyermek- és felnőtt orvosi rendelő, 3 játszótér, posta, egy Penny Market, benzinkút, Lipóti pékség, Bécsi cukrászda és még sorolhatnám.

 

Én azt szeretem ebben a házban, hogy minőségi alapanyagokból, átgondolt tervezéssel készült, ráadásul minden elérhető a környéken és nyugodt, családias környezetben található!

 

Ha tetszik Önnek ez a gyönyörű családi ház és el tudja képzelni itt a mindennapjait, ne habozzon, hogy megvegye! Hívjon mielőbb!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választhatja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ház!

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat