67.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Győr-Ménfőcsanakon földszinti kertkapcsolatos, bútorozott, újszerű lakás eladó! (Hivatkozási szám: 1795)

9012 Győr, Új élet út Ménfőcsanak +36 70 626-2506
  • alapterület: 58
  • telek mérete: 68
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • emelet: Földszint
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • padló fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne Győr nyugodt kertvárosi részére költözni, kertkapcsolatos lakásba? Akkor Önnek ajánlom ezt az újszerű földszinti kertkapcsolatos lakást Ménfőcsanakon, csendes utcában, a Levendula lakóparkban!

Az ingatlant főként fiatal pároknak ill. kisgyermekes családoknak ajánlom, mivel a saját kertrész kiváló lehetőséget biztosít gyermekükkel a szabad levegőn játszani, saját privát környezetben. 

Az ingatlan legnagyobb helysége a tágas, otthonos hangulatú nappali, amelyről kiléphetünk a saját, meghitt hangulatú  kert részbe. Itt nyugalomban élvezheti akár a reggeli kávét, akár más szabadidős pihenést, csakúgy mint gyermekeivel a szórakozást. Kiváló helyszín családi, baráti összejövetelek, beszélgetések megtartására is.

A nappaliból vezető kis folyosóról nyílik a két további szoba szoba, valamint a fürdő. A hálószobában beépített hangulatvilágítással fokozható a meghitt hangulat. 

Az ingatlan 2015-ben épült, a legkorszerűbb műszaki tartalommal és berendezéssel. Az otthon melegéről padlófűtés gondoskodik, a külső szigetelésnek köszönhetően pedig nyáron is kellemes marad a belső hőmérséklet.  A nappali ablakok redőnye távirányítással működtethető.

Ha Önnek első látásra megtetszett a modern, korszerű berendezés, akkor az a jó hírem van, hogy mindezzel együtt birtokba veheti! Az ingatlan a teljes berendezéssel együtt eladó – úgy mint a nappaliban található több funkciós luxuskanapé  és fotel, a kültéri bútor, és az összes egyéb. Ide tényleg csak be kell költözni!

A lakáshoz tartozik a belső udvarban 3 parkolóhely, ahol ingyenesen parkolhat gépkocsijával. 

Az ingatlan számos előnye közé tartozik az elhelyezkedése is – a csendes kertvárosi utcában épült lakópark közelében megtalálható minden vásárlási lehetőség, szolgáltatás, intézmény, amire csak szüksége lehet.

Ha Önnek is úgy tetszik mint nekem, ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon és legyen Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne, abban is segítségére lehetek. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

 

Videó az ingatlanról

Berta Éva
  • +36 70 626-xxxx Megmutat