72.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Győr Révfalu részén teljesen felújított, beépített konyhagépekkel felszerelt, 2 szobás, 2 erkélyes lakás eladó! (Hivatkozási szám: 1134)

9021 Győr, Révfalu +36 20 960-7748
 • alapterület: 74
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • padló-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a gyönyörűen felújított és a legmodernebb technikai eszközökkel ellátott ingatlanba költözne? Új otthonát a városközponthoz közel képzeli el, de mégis csöndes helyen? Ha a válasza igen, akkor ez az ingatlan pont az Ön által keresett. A társasház, amelyben az első emeleti lakás található külsőleg is esztétikus és Győr egy nagyon kellemes környékén található. Ideális olyan családoknak, akik szeretnék biztonságban tudni gyermekeiket, emellett teret adni fejlődésükhöz a lehető legjobb környezet biztosításával. Egy óriási nappali, mint a családi, baráti összejövetelek közösségi tere tartozik a lakáshoz. A nagy konyha minden háziasszony álma, a hozzá tartozó étkező teret adhat, jó vacsorákhoz, baráti beszélgetésekhez egy tea vagy kávé mellett. A beépített mosogatógép igazán lerövidíti a konyhai teendők idejének számát és megkönnyíti a háziasszonyi életet. Az egész lakásban hűtő-fűtő klíma és padlófűtés nyújt minden évszakban kellemes hőmérsékletet. Amennyiben friss levegőre vágyik, vagy csak a ruhákat szeretné szárítani 2 erkélyből is választhat. A fürdőszoba zuhanyzóval és sarokkáddal is ellátott, így megengedheti magának azt a luxust, hogy kénye-kedve szerint válassza meg tisztálkodási helyét és módját. Nekem összességében nagyon tetszik a lakás. Az i-re a pontot az esztétika és modern kialakítás kombinációja tette rá. Az ingatlant ajánlom szingliknek, egyedülálló pároknak, vagy egy-két gyermekes családoknak is, hiszen a 74 nm remekül biztosítja a szükséges életteret még ez utóbbiak számára is. 

Ha szeretne kicsit kimozdulni, megteheti azt kerékpárral, -amit a földszinti tárolóban tart-, hiszen még a városon kívül is kiépített kerékpárutakon közlekedhet, gyalogosan 2 utcára Penny, a másik irányban 2 utcára a Mosoni-Duna található. Ha pár perccel többet szán a sétára akkor a Duna hídon pillanatok alatt a belvárosban találja magát, vagy ha éppen vásárolni készülne, akkor az Árkádban szinte mindent  megtalál.

A közelben üzletek, orvosi rendelő /felnőtt és gyerek/, gyógyszertár, általános és középiskola, 10 percre pedig a Széchenyi Egyetem található. Én rögtön beleszerettem az inatlanba, ha Önnek is így tetszik, ne habozzon, ilyen lehetőség kevés adódik!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk  ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata különösen figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon fölösleges többletkiadást.

Harta Kovács Edit
 • +3620960xxxx Megmutat