42.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Győrben erkélyes, napfényes téglalakás kiváló közlekedéssel eladó! (Hivatkozási szám: 2082)

9025 Győr, Radnóti utca +36 20 413-9924
  • alapterület: 54
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • emelet: 1
  • épület szintjei: 4
  • belső szintek száma: 4
  • távfűtéses
  • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Ajánlom ezt a ingatlant saját lakhatás céljára egyedülállónak, fiatal, vagy régebb óta fiatal párnak.

Befektető vevő számára is tökéletes választás, hiszen az infrastruktúra gyors, kedvező kiadhatóságot biztosít.

Ami személy szerint nekem nagyon tetszik ebben a lakásban, hogy nem túl nagy, viszont annál tágasabb, ráadásul az elrendezése is ideális.

Az ingatlan az első emeleten található, így Önnek nem kell sokat lépcsőznie a nap végén hazaérve, vagy épp egy-egy bevásárlásból megérkezve. A lakásban 2 szoba található, így számos lehetősége nyílik majd, hogy berendezze ezeket, létrehozza a lehető legkényelmesebb életterét. Egyedülállóknak pl. a nappali lehet egy társasági tér és a másik szobából kialakítható a hálószoba-dolgozószoba kombinációja. Párok akár gardróbszobává is alakíthatják a kisebb szobát, nagy tükrökkel optikailag még világosabbá és nagyobbá téve a teret. 

Bár napfényből itt nincs hiány, a délkeleti tájolásnak köszönhetően a Nap már a reggeli óráktól kezdve bemosolyog majd Önre. Ráadásul ezt szobanövényei is zöldellő levelekkel és tiszta levegővel hálálják majd meg. 

A nappali erkélykapcsolatos, ami igazán jó hír azoknak, akik szeretik a napot nyugalomban, friss levegőn indítani, akár egy bögre kávé társaságában. Vagy épp azoknak, akik szívesen olvassák kedvenc könyvüket a finoman lengedező szélben hétvégente. További előny, hogy a nyugalmat az udvari kilátás biztosítja.

Ahogy a fotókon is látszik, a lakás bútorozatlan, abszolút az Ön ízlésén múlik, hogy hogyan rendezi be új otthonát. Elképzelte már, hogy hová tenné kedvenc kanapéját? Melyik helységbe tervezi azt a bútort, vagy dekorációs kiegészítőt, amit már oly rég kinézett? Hogyan rendezné be az erkélyt kerti bútorokkal, balkon/fűszernövényekkel, hangulatos fényfűzérrel?

Az ablakos, káddal felszerelt fürdőszoba egyedülálló módon a kisebb (pl. hálószobából) is megközelíthető, valamint a folyosóról is nyílik egy ajtaja, ezzel még komfortosabbá téve a mindennapokat.
A rezsi miatt nem kell aggódnia, a meleget távfűtés biztosítja. 

Hogy miért jó még itt lakni? Bizony, lehet tovább fokozni! 
A ház lakóközössége barátságos, az utcai parkolás ingyenes. Mindemellett számos bevásárlási és kikapcsolódási lehetőség adott a környéken és a közösségi közlekedés is kényelmesen elérhető. Az egyetem, gyógy- és wellness fürdő, Olimpiai Sportcentrum, posta, élelmiszerbolt is megtalálható a közelben.

Miért lenne jó választás az Ön számára ez az ingatlan?
Annak és környékének összes fent említett adottsága miatt, valamint, hogy maximálisan saját ízlésére szabhatja.

Ha el tudja képzelni, hogy hogy alakítaná ki az ingatlant befektetőként, vagy saját célra, keressen mihamarabb! 

Ne várja meg, míg más él a lehetőséggel és esetlegesen licitálásra kerül sor!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! 
Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Hornyák Orsolya
  • +36 70 940-xxxx Megmutat