15.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Győrújbaráton zártkerti ingatlan gyönyörű panorámás telekkel eladó (Hivatkozási szám: 1638)

9081 Győrújbarát, +36 70 626-2506
  • alapterület: 20
  • telek mérete: 1798
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne hétvégente kiszakadni a város zajából, hétvégi házat berendezni, saját termő gyümölcsössel rendelkezni, esetleg új otthonát is felépíteni gyönyörű örökpanorámás környezetben? Akkor Önnek ajánlom megvételre Győrújbarát panorámás részén ezt a zártkerti ingatlant 1798 m²-es telekkel, ugyanis ez az összes lehetőséget magában rejti!

Maga a zártkerti ingatlan egy kis 20 m²-es kétszintes alápincézett  házikó, a körülötte elterülő  telek egy oldalról bekerített, murvázott útról megközelíthető, és körbenézve gyönyörű örökpanorámás látvány tárul a szemünk elé. Derült időben ellátni egészen a Budapestet körülvevő hegyvidékig is!

A  kis ház felújítás után átalakítható kényelmes kis hétvégi házzá, a víz és a villany az utcában van elérhető  távolságban. De ha teljesen új épületet szeretne felhúzni, illetve állandó otthonát tervezi e gyönyörű vidéken, erre is megvan a lehetősége. A telek 5%-a  építhető be, azaz egy kb. 53 m²-es otthonos kis lakóház könnyű szerrel felépíthető. Itt garantáltan minden nap olyan, mintha nyaralna!

A gyönyörű nagy telek vonzereje az örökpanorámán kívül még abban is rejlik, hogy termő gyümölcsfák vannak rajta, melyek  nem voltak permetezve legalább 8 éve, így a hely  bio gazdálkodásra is alkalmas.

Itt kiválóan lehet családi-baráti szabadtéri összejöveteleket tartani, bográcsozni, sütögetni – barátai biztosan el lesznek ragadtatva, ha e csodálatos panorámás helyen látja őket vendégül!

Ha Önnek is úgy tetszik mint nekem, ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon és legyen Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne, abban is segítségére lehetek. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

 

Koczkás József
  • +36 20 244-xxxx Megmutat