79.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Győrzámoly üdülőövezeti részén, tóparton található újépítésű könnyűszerkezetes családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1124)

9172 Győrzámoly, Sólinka dűlő +36 20 277-2179
  • alapterület: 160
  • telek mérete: 618
  • szobaszám: 6
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • könnyűszerkezetes
  • klímás fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Ritkán adódó, különleges lehetőség! Győrzámoly üdülőövezeti részén újszerű családi ház eladó!
Szeretné minden nap a természethez a lehető legközelebb érezni magát? Itt a vissza nem térő alkalom! Tóparton fogyaszthatja el reggeli kávéját, teáját, bármikor hódolhat kedvenc sportjának, a horgászatnak és a kristálytiszta vízben úszással, csónakázással is kikapcsolódhat egy nehéz nap után. Mindezért nem kell munkahelyétől több száz kilométerre utaznia, mert Győr központjától 10 km-re lévő, egyedülálló adottságokkal rendelkező, csodás családi otthont ajánlok figyelmébe!
Az üdülőövezetben (közvetlenül a tóparton elhelyezkedő) ingatlan, a 618 m2-es panorámás körbekerített telken, elektromos kapuval ellátott bejáraton keresztül közelíthető meg. A két szintes 2021-ben épült könnyűszerkezetes ház 160 m2 lakótérrel rendelkezik, melynek terasza és erkélye is van. A felső szinten 70 m2 +13 m2 fedett terasz került kialakításra és egy külső lépcsőn keresztül lehet megközelíteni. Igény esetén belső lépcsővel is könnyedén összenyitható a földszinttel. Az alsó szinten 90 m-es, tágas, nagyszerűen elrendezett lakrészt találunk, 30 m2-es terasszal, mely színeiben, formavilágában modern természetességgel simul bele a környezetébe. Egy légtérben találjuk a tágas, nagyobb vendégsereg befogadására is alkalmas nappali-konyha-étkezőt amely a ház központi színtere. Ezen kívül egy praktikus kamrát, egy esztétikus fürdőszobát és 2 jól bútorozható hálószobát rejt még a világos, letisztult otthon.
A telken található egy 16 m2-es különálló tároló is, megkönnyítve a rendezettség fenntartását.
A ház fűtéséről/hűtéséről hőcserélős klíma gondoskodik. Praktikusan minden fogyasztó berendezés árammal működik, míg a vízellátás ásott kútból, szűrőn, illetve ivóvíz szűrőn keresztül történik. 
Bio szennyvíztisztító rendszer szolgálja a ház komfortját, de a telek előtt, vezetékes gáz és ivóvíz igény esetén a rendelkezésre áll.
Ajánlom a természet szépségeit kedvelő családoknak állandó otthonként. Építsen saját stéget a teraszától pár méterre, gondozza a tucatnál több, 3-4 éves gyümölcsfát a kertben, ősszel már a zamatos gyümölcsöket fogyaszthatja családjával! Hívjon mielőbb, megmutatom és legyen az Öné!

Videó az ingatlanról

Hollandi László
  • +3620277xxxx Megmutat