34.650.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Gyulán, Nagyrománvárosban felújítandó, 3 szobás családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2498)

5700 Gyula, Nagyrománváros +36 70 943-5182
  • alapterület: 120
  • telek mérete: 585
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
  • gázkazán-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Gyulán, Nagyrománvárosban eladó egy felújítandó, 3 szobás, 120 nm hasznos alapterülettel rendelkező családi ház, mely egy 585 nm-es telken található.

Elsősorban családosoknak, vagy családot tervezőknek ajánlom. A tetőtér beépítésre szorul, így további hasznos tér áll majd rendelkezésre, ha leendő tulajdonosa kihasználja majd a tetőtér adta lehetőségeket.

Nekem az tetszik igazán az ingatlanban, hogy zsákutcában található, mondanom sem kell, hogy a gyermekkel érkezők számára ez nagyon biztonságos közeget nyújt. A maga csendessége és a csekély szomszédság mind hozzájárul a békés együttléthez, afféle családias hangulatot biztosít.

Azonnal birtokba vehető ez a kertvárosi családi ház, bár felújítást mindenképp igényel.

Déli tájolású, így a világos, napfényes az ingatlan. Az hátsó udvar felől közelíthető meg a kazánház, amelyben egy vegyestüzelésű kazán is helyet foglal, valamint itt található a padlástér felé vezető út az emeletre. A fűtést még gázkazán is biztosítja, a radiátorok ki lettek cserélve. Az épületben előforduló repedések a statikus szerint csak esztétikai hibák, így azok egy kőműves segítségével remekül javíthatók. A melegvíz ellátást gázbojler biztosítja.

Minden nyílászáró fa, de cserére szorulnak. A földszinten megtalálható fürdőszobában zuhanyzó ad komfortérzetet a helység nagysága miatt. Az utcafronton kettő tágas és világos szoba nyújt kilátást. A nappali hatalmas, az ablaka a teraszra néz, így ott is méltóképpen kialakítható egy hangulatos, kis fedett teraszos rész.

Az udvaron található egy garázs, mely kis renoválást igényel és máris biztonságosan használható. Az udvar elég egy család számára, aki nem szeretne túl sokat bajlódni a kert gondozással. Mégis megtalálható pár gyümölcsfa: alma, cseresznye, meggy, körte. Azt gondolom, kellő felújítás mellett, ez az ingatlan nagyon kellemes légkört biztosít majd új lakóinak.

Ha tetszik Önnek ez az ingatlan, akkor csapjon le rá, alakítsa saját igényei szerint és hozza létre ideális otthonukat! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Videó az ingatlanról

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat