98.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Hajdúszoboszlón 168 m2-es, kétszintes, kétgenerációs családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1455)

4200 Hajdúszoboszló, +36206107019
 • alapterület: 168
 • telek mérete: 824
 • szobaszám: 6
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • szilikát falazat
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Befektetők, nagycsaládosok figyelem! Hajdúszoboszlón eladóvá vált egy 2 generáció számára ideális, összesen 168 m2-es, kétszintes családi ház, 824 m2-es önálló kerttel, 2 garázzsal, nyári konyhával. Az ingatlan a fürdő közelében helyezkedik el, csendes utcában.

Az épület 1988-ban épült beton alapra, szilikát falakkal, illetve fa nyílászárókkal van felszerelve. A mennyezet 15 cm-es ásvány gyapot szigetelést kapott, gondoskodva ezzel a ház gazdaságosságáról.

Az ingatlant elsősorban nagycsaládosoknak, vagy többgenerációs családoknak ajánlom, de befektetésnek is fantasztikus lehetőség a rengeteg külön nyíló szoba miatt. Ha plusz jövedelemre tenne szert, akár ki is adhatja apartmanként. Hajdúszoboszlóra minden évben rengeteg turista látogat el, éppen ezért ez egy kiváló ajánlat. Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt, nekem ez tetszik benne a legjobban.

Akár a nagyszülökkel, vagy a gyerekekkel kívánjuk megvásárolni ezt a csodálatos házat, mindenkinek megmarad a privát szférája, ugyanakkor a szeretteink közelsége jóleső érzéssel tölti be a mindennapjainkat. A házban a nappalival együtt összesen 6 szoba található, ebből az alsó szinten 3, az emeleten pedig szintén 3 szoba található. Kivétel nélkül mind nagyon tágas, így kényelmesen el lehet férni. Az épület úgy lett kialakítva, hogy mindkét szinten egy fürdőszoba és egy konyha, illetve hozzátartozó kamra is rendelkezésre áll. A ház fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik, ami lapradiátorokon keresztül adja le az egyenletes meleget.

A nyári konyha 33 m2-es, ennek nagy előnye, hogy a sütés-főzést nyugodtan intézhetjük itt, így a ház tiszta és illatos maradhat. A parkolásra 2 garázs áll rendelkezésre, de nagyobb családi összejövetelek esetén az udvarban is bőven van erre hely. Csak a fantáziánk szabhat határt, hogy a kertet hogyan hasznosítjuk. Kiskertet alakítunk ki, vagy játszóteret a gyerkőcöknek, vagy kerti pavilonnak adunk helyet a sütögető mellett.

A környék nagyon csendes és nyugodt, így itt igazi kedves otthonra lelhet. A közelben megtalálható minden, ami szükséges. A fürdőtől és a buszmegállótól 10 perc sétára található. Óvoda és élelmiszer boltok gyalogosan is elérhető távolságra vannak. A hajdúszoboszlói Aqua Palace fantasztikus lehetőséget biztosít arra, hogy a családdal, barátokkal együtt lehessen fürdőzni és kikapcsolódni.

Ha egy azonnal birtokba vehető és lakható ingatlant vásárolna, nézze meg a videót, és ha Önnek is annyira tetszik ez a kiváló lehetőségekkel rendelkező ingatlan, akkor hívjon mielőbb! Ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne, akkor hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Videó az ingatlanról

Kiss Zoltánné
 • Debrecen
 • +3630323xxxx Megmutat