29.432.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Hajdúszoboszlón eladó egy 73 m2-es, 2 szobás családi ház kedvező áron! (Hivatkozási szám: 1317)

4200 Hajdúszoboszló, +36206107019
  • alapterület: 73
  • telek mérete: 978
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vályog falazat
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Hajdúszoboszlón eladásra kínálok egy 73 m2-es családi házat, 978 m2-es telekkel. Az épület 1973-ban épült, beton alapra vályog falazattal. A tető pedig zsindelyből lett kialakítva. Szerkezetileg kitűnő állapotban van, de felújítandó.

Elsősorban pároknak, egyedülállóknak, gyermekes családoknak ajánlom, illetve mindazoknak, akik szeretik a kényelmet, a kertészkedést, de nem akkora kertet, hogy arra az egész napjukat fel kelljen áldozniuk. Ugyanakkor össze lehet hívni a családot, barátokat egy kerti partira. Nem kell bajlódni a parkolással, ugyanis a szerelőaknával felszerelt garázsba be lehet állni saját autójával, megkönnyítve ezzel a hétköznapokat.

A garázson kívül az udvaron található még egy nyári konyha, műhely, tárolók, állattartásra alkalmas ól. A kert vízellátását fúrt kút biztosítja.

Az ingatlanban 2 szoba, fürdőszoba, kamra, konyha és nappali került kialakításra. A szobák olyan tágasak, hogy kicsik és nagyok is kényelmesen érzik magukat benne. A kellemes hőmérsékletről gázkonvektorok gondoskodnak, illetve a kellemes téli napokon a cserépkályha mellett is helyet foglalhatunk egy forrócsoki kíséretében. A fürdőszobában egy kád került beépítésre, amiben egy hosszú nap után kipihenhetjük a fáradalmainkat.

Nekem nagyon tetszik, hogy kamra is van, ahová befér a sok lekvár, befőtt és számos ritkán használt konyhai eszköz is. Ami még szerintem különleges az a ház atmoszférája, ami engem a hagyományos életstílusra emlékeztet.

Különböző bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló, patika a közelben, és minden más, elérhető távolságban megtalálható, így nem kell ingázni ahhoz, hogy eljussunk egy bevásárlóközpontba. Ugyanitt található az Aqua Palace, ami télen-nyáron rengeteg látogatót vonz és rengeteg turistaprogrammal látják el az idelátogatókat és a hajdúszoboszlói lakosságot.

Ez egy igen kedvező ár-érték arányú ingatlan, amit a folyton növekvő ingatlanárak miatt nem szabad a döntést halogatni, most kell lecsapnia rá! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz a banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Tóth Piroska
  • +3620610xxxx Megmutat