82.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Harkányban, 7 szobás panzió, plusz 2 apartmannal, geotermikus fűtéssel felújítandó állapota miatt most bomba áron eladó! (Hivatkozási szám: 1484)

7815 Harkány, Kölcsey Ferenc tér Belváros +36 70 354-4064
 • alapterület: 500
 • telek mérete: 750
 • szobaszám: 9
 • félszoba: 4
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • megújuló energia fűtésű
 • egyéb-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Harkányban akár egész évben sikeresen üzemelő panziót üzemeltethet ebben a 4 szintes épületben, mely most alkalmi áron eladó! Olyan házat keres hosszútávú befektetésként, amely sikeresen működhet az idegenforgalom, vendéglátás, turizmus szektorban? Ha egy igazán jó befektetést keres, akkor ezt az ingatlant Önnek ajánlom! Ez a 4 szintes, 500 nm-es ingatlan, 750 nm-es udvarral, 7 szobájával, plusz 2 apartmanjával központi, de mégis csendes elhelyezkedésével olyan lehetőségeket rejteget, melyet nem mindenhol találunk meg. Például a mostani tulajdonos ebben a házban nőtt fel, akár az új tulajdonos/működtető is lakhat itt családjával, így közvetlenül tudja irányítani a vállalkozást is. A hátsókert lehetőséget biztosít akár kocsibeállóként történő használatra, vagy itt szabadon pihenhetnek, sütögethetnek a megszálló vendégek. A bejáratnál egy belső lépcsőházon keresztül érhetjük el a külön bejáratú szinteket, valamint az alagsor rendelkezik önálló külső megközelítéssel is.

Az utcaszinten kellően nagy méretű társalgó található, mely nagyobb csoportok érkezése esetén is kényelmes tartózkodást biztosít a vendégeknek. Itt lehet a recepció, de éppen a vízbekötések úgy vannak elhelyezve, hogy lehetőség van akár egy bárpult kialakítására is, mellyel nagyon barátságos első benyomást teremthetünk.

Az alagsorba a házból belülről és a kert felől kívülről is le lehet jutni. Ezen a szinten akár plusz egy fedett garázs is kialakítható, vagy egy komplett melegkonyhás étkezőnek is alkalmas. Itt több üres szoba is van, ahol akár a vendégfogadással kapcsolatos eszközök tárolhatók, vagy mosó és vasalóhelyiségnek is lehet külön helye. Nekem azért tetszik ez az ingatlan, mert szuper jó helyen van (nem túl közel a zajos forgalomhoz, de nem is túl távol a központtól, közel viszont minden infrastruktúrához, valamint a Harkányi gyógy-, és wellnessfürdő is rövid, parkosított részen átvezető sétatávolságra van. Ha eddig egy jó befektetési ajánlatra várt, akkor ne tétovázzon, amíg más csap le rá, hívjon és vásárolja meg mielőbb! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank kedvező ajánlataiból válassza ki Önnek a legmegfelelőbbet! A gyors ügyintézésnek köszönhetően rövid időn belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan.  

Videó az ingatlanról

Mihálykövi Andrea
 • +36 70 354-xxxx Megmutat