82.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Harkányban, 9 + 4 félszobás családi ház, geotermikus fűtéssel felújítandó állapota miatt most bomba áron eladó! (Hivatkozási szám: 1486)

7815 Harkány, Kölcsey Ferenc tér Belváros +36 70 354-4064
 • alapterület: 500
 • telek mérete: 750
 • szobaszám: 9
 • félszoba: 4
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • megújuló energia fűtésű
 • egyéb-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban olyan nagycsaládoknak ajánlom az alábbi ingatlant, akik szeretnék élvezni, hogy minden családtagnak rendelkezésére áll a privát szféra által nyújtotta nyugodt, biztonságos környezet és céljuk emellett, hogy megfelelő méretű közös élettér is rendelkezésre álljon.
A ház belső 4 szintes, összesen 500 m2-nyi hasznos területével, valamint 750 m2-nyi udvarával bőven biztosít helyet a háznépe apraja – nagyjának, nagyszülőknek, gyerekeknek egyaránt. Korábban szálláshelyként működött, erre akár az új tulajdonosnak is lehetősége van. Mivel az épület felújításra szorul, ezért ennek költségét, akár kiadó szobák és apartmanok üzemeltetésével pótolhatja is, illetve ez hosszútávon is folyamatos bevételt biztosíthat. Éppen e hasonló nézőpont miatt, a jelenlegi kialakítás szerint a szintek és a szobák külön fürdőszobákkal és konyhával is rendelkeznek. Fűtésük geotermikus részben padlófűtéssel, részben radiátorokkal megoldott. A bejáratnál egy belső lépcsőházon keresztül érhetjük el a külön bejáratú szinteket, valamint az alagsor rendelkezik önálló külső megközelítéssel is. Az utcaszinten kellően nagy méretű, amerikai konyhás, étkező nappali található, innen a belső udvar közvetlen is elérhető, de ezen a szinten még további két saját fürdőszobás hálószoba segíti elő a minőségi, kényelmes együtt töltött időt. Különálló garázs is tartozik az épülethez, de az alagsorba akár további garázs kialakítása is megoldható, valamint az udvar is alkalmas kocsibeállóként történő használatra. Egyébként itt az alagsorban van hely akár konditeremnek, tárolónak, pingpongasztalnak, emellett a fűtés kiszolgálása is itt kapott helyet. Infrastrukturálisan jól ellátott, hiszen a közelben strand, sétány, parkok, óvoda, iskola, játszóterek és gyógyszertár, kultúrház, bevásárlóhelyek, éttermek is találhatóak. 
Nekem azért tetszik ez az ingatlan, mert szuper jó helyen van (nem túl közel a zajos forgalomhoz, de nem is túl távol a központtól, közel viszont minden infrastruktúrához, valamint a Harkányi gyógy-, és wellnessfürdő is rövid, parkosított részen átvezető sétatávolságra van. 
Ha Önnek is így tetszik, mint amennyire nekem ne habozzon, csapjon le rá most. Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. A Büki Immobilien különösen figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon fölösleges többletkiadást.

 

Videó az ingatlanról

Mihálykövi Andrea
 • +36 70 354-xxxx Megmutat