59.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Három szintes családi ház eladó Mezőkövesden! Két generációs családnak is tökéletes! (Hivatkozási szám: 3553)

3400 Mezőkövesd, Dózsa György út +36 20 370-5920
 • alapterület: 330
 • telek mérete: 1026
 • szobaszám: 7
 • félszoba: 1
 • emelet: Magasföldszint
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • padló-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Elérhető áron kínáljuk ezt a három szintes egyedi tervezésű családi házat Mezőkövesden. 

Az a legjobb ebben a házban, hogy korlátlan lehetőséget biztosít új családjának, mivel több szintből és két épületből áll, több garázzsal és beállóval, előkert, oldalkert és hátsókerttel. 

A főépület 330 nm-es és két bejárata van, egyik az utcafrontról, másik a teraszról. A földszint 135 nm-es, tágas nappalival, étkezővel, konyhával, szobával és külön lakrésszel, ami hálószoba, külön ajtós folyosó és tusolós és fürdőkádas fürdőszobával van ellátva. Itt akár két generáció is bővel elfér. A főbejárat felőli szoba, korábban dolgozószobaként funkcionált. A nappaliból a gyönyörű belső kertes teraszra nyílik kílátás.

Az emelet, egy tágas beépített tetőtér, amely 93 nm és nagyon jó az elosztása. Hatalmas nappali plusz három szoba, fürdőszoba, félszoba és egy vasalósból áll, ami akár raktár is lehet. Innen nyílik a padlás feljárója. Az egyik hálószobából egy 9 nm-es teraszra lehet kimenni a nyugágyra, akár napozni is, hiszen délnyugati fekvésének köszönhetően a házat rengeteg nap és fény éri.

Az utcafrontól is nyílik egy garázs, valamint a pinceszintről is és az udvarban van egy külön épület is garázzsal, padlással és autóbeállóval is. 

A pinceszint 130 nm-es praktikusan lett felosztva. Áll egy garázsból, műhelyből, boros pincéből, zöldséges pincéből, különy konyhából kamrával, egy tágas tornateremből és egy külön bejárattal is rendelkező rendelőből, amelyben van fürdőszoba is. 

A ház építése 1990-ben történt és mindenről fotódokumentáció készült, amelyet látva tudja az ember, hogy ennek a háznak a megépítését nem bízták a véletlenre. Szerkezete kiváló, alulról szigetelet. A falak téglából és szilikátból állnak. A fa ablakok szigetelt, dupla üveggel vannak ellátva. A ház kívülről szigetelve nincs, fűtése gázkazán plusz kandalló. A földszinten és a tetőtérben padlófűtés van radiátorokkal kiegészítve. Van fúrt kút házi vízművel és 3 fázis (3x16A) bekötve.

Folyamatosan karban volt tartva. Felújítva és festve 2008-ban volt, akkor lett kibővítve a fűtésrendszer a földszinti és tetőtéri radiátorokkal.

Személyes kedvencem ebben a házban az egyedi tervezése és az utánozhatatlan hangulata. A tágas terek, az egyedi szobák és a kert. Ilyen házat nem minden nap látni, egyszerűen tökéletes.

Új családja imádni fogja azt a sok lehetőséget, amit ez a ház kínál. Az udvaron is minden járó felület térkövezve van. Minden annyira praktikus és átgondolt.

Ha Önnek is annyira tetszik, mint nekem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon!
Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

 

Agárdi Edina
 • +36 20 370-xxxx Megmutat