65.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Hatalmas szinteltolásos ház eladó nagycsaládnak Andráshidán! (Hivatkozási szám: 2993)

8900 Zalaegerszeg, Andráshida +36 30 267-6032
 • alapterület: 160
 • telek mérete: 1171
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • megújuló-energia-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez az eladó ingatlan ideális otthon lehet egy népesebb család, esetleg két generáció számára. A négyszintes házat masszív anyagokból, időtálló megoldásokkal építették, a helyiségek elrendezését már annak idején is praktikusan, gazdag fantáziával alakították ki. Az épület sürgős felújítást nem igényel, az új tulajdonos ráér majd apránként saját ízlésének megfelelően csinosítgatni, igényei szerint. 

 

A házba belépve egy kis szélfogóba érkezünk, ahonnan az előszoba nyílik. Itt levethetjük kabátunkat, cipőnket, hogy a közlekedőben máris otthonosan érezzük magunkat. A hatalmas boltíven át lelátunk a pár lépcsőfokkal alacsonyabban elterülő méretes, világos nappaliba. A közlekedőből juthatunk be a földszint többi helyiségébe: az utcára néző szobába, a konyhába, a fürdőszobába és a külön WC-be. A konyhából egy kis kamrába is tovább mehetünk, ahol a ritkábban használt konyhai eszközöket, edényeket, alapanyagokat tárolhatjuk. A nappaliból kimehetünk a nagy, íves teraszra elfogyasztani a reggeli kávénkat, de nyáron akár napozhatunk is itt a déli tájolásának köszönhetően.

Félköríves lépcsőn jutunk fel a tetőtérbe, ahol szintén egy komplett lakás lett kialakítva, nappalival, hálószobával, konyhával, fürdőszobával és külön WC-vel. Ráadásul mind a nappaliból, mind a szobából kiléphetünk egy-egy erkélyre, gyönyörködve a Zalarétben.

 

A házfalakon van szigetelés, felszerelésre kerültek a tetőre napelemek, napkollektort is beüzemeltek, így a rezsiköltségek optimalizálása biztosított.

 

Az udvar szépen gondozott. Egy mutatós faházban tárolhatjuk a kerti munkához szükséges eszközeinket, így azok mindig kéznél lesznek, amikor szükségünk lesz rá.

 

A pinceszinten lévő garázsban helyezhetjük biztonságba az autónkat, itt ki lett alakítva egy műhely, egy külön szerszámtároló és a terményeink felhalmozására egy földes pince is.

A padlásra az egyik tetőtéri erkélyről jutunk fel, rögzített létra segítségével. Ha a rengetegnél is több holmink lenne, esetleg itt is elhelyezhetjük azok egy részét.

 

Az ingatlan egy csendes utcában fekszik. Andráshida régebben önálló falu volt, csak 1969-ben csatolták Zalaegerszeghez. Ennek köszönhetően minden infrastruktúra rendelkezésre áll, de mégis megőrizte családi házas jellegét, ami egyet jelent a csenddel, nyugalommal, a közvetlen és barátságos szomszédokkal. Andráshida Zalaegerszegen belüli rangját jelöli, hogy csatolt települések közül, Csácsbozsokon kívül, itt maradt meg egyedül a régi általános iskola, az Öveges József ÁMK, amely egyben óvodaként is üzemel. Innen autóval 5 perc alatt elérhetjük a belvárost, és szintén ugyanennyi időbe telik, ha másik irányba indulunk kocogni egyet a Gébári-tó körül, vagy strandolni az AquaCityben.

 

Az épület adottságainak és elhelyezkedésének köszönhetően minden biztosított ahhoz, hogy a ház kis ráfordítással ideális otthona legyen egy többgyermekes, vagy kétgenerációs családnak.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló – akár befektetési – lehetőség, hívjon bátran, ne maradjon le róla! Az ajánlat olyannyira egyedülálló, hogy a berendezési tárgyak a vételár részét képezik!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat