36.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Hetesen 280 nm vendéglátó helyiség, hatalmas terasszal, berendezéssel együtt eladó! (Hivatkozási szám: 699)

7432, Hetes +36305796257
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 500
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Hetesen – Kaposvártól mindössze 10km-re – található ez a jól működő italozó és egyben kifőzdeként is üzemeltethető vendéglátóhelyiség.
A téglaépület 280nm-es alapterülettel rendelkezik és tartozik hozzá egy 100 nm-es fedett terasz, valamint egy hatalmas parkoló az épület körül. Az önálló kerthelyiségben tekepálya, valamint pingpong asztal is biztosítja a szórakozást. A telek mérete 500 nm. Néhány éve az épület felújításon esett át, ami leginkább a tetőre terjedt ki. A hatalmas belsőteret akár 3 részre is lehet osztani, ezért akár 3 nagyobb rendezvény lebonyolítása is lehetővé válik. Télen a meleget 2 gyönyörű cserépkályha biztosítja, ami csodálatos hangulatot ad bármilyen alkalmakra, főleg a karácsonyi szezonban. Nyáron egy mobilklíma segítségével tudjuk biztosítani a kedvező hőmérsékletet. Az üzlet rengeteg helyiséggel rendelkezik és egy hatalmas pince is biztosítja az alapanyagok tárolását. Itt említeném meg az öltözőt, valamint a mosdókat is. Különösen figyelmébe ajánlom, hogy az üzletbe ipari áram is található, így nem kell aggódnia a magas feszültségű berendezések működtetése miatt. Ha pedig ennyi nem lett volna elég, hogy meggyőzze Önt erről a fantasztikus lehetőségről, akkor jöjjön még egy hatalmas előny, az egész üzletet berendezésekkel együtt kínáljuk eladásra! Sütők, hűtők, fagyasztók, olvasztók, mosogatók, tányérok, terítők és még sorolhatnám a kellékek és eszközök számát mert annyi van belőlük, hogy egy Mikszáth kötetet is kitenne.
Ha kezdő vállalkozásba fogna, akkor nincs miért aggódnia a személyzet miatt, mivel örömmel maradna a teljes csapat. Összegezve az eddigieket, Ön egy működő vállalkozást vehet át, azonnali bevételi forrással! Ne maradjon le erről a remek és egyszeri ajánlatról, keressen meg bizalommal!

Szalai Nikoletta
  • +36 30 736-xxxx Megmutat