24.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

(Hivatkozási szám: 3310)

7629 Pécs, Pákolitz I. utca +36 70 354-4064
 • alapterület: 64
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a pécsi lakás kiváló választás mindazoknak, akik a legkedvezőbb áron keresnek tágas 3 szobás jó állapotú otthonos lakást! 

 

Az ingatlan 64 me-es, 2. emeleti, a környéken található klasszikus felosztású: 3 szobája lehetőséget biztosít, hogy új lakói saját ízlésük szerint rendezzék be új otthonukat. Legyen az családos, vagy egyedülálló mindenki választhat, hiszen a két egybenyíló szobája lehet akár külön nappali, és külön halószoba a szülőknek, a külön nyíló szoba pedig jó választás akár gyerek szobának, vagy akár tanulószobának is kiváló! A konyha elrendezése igazán praktikusnak mondható, mivel az “L” alakú kialakítás miatt a mosogató és tárolórész és egy étkező is helyet kapott, a szokásosnál több tárolóhelyet biztosítva. Az itteni lakások előnyös tulajdonsága, hogy a konyha gáztűzhellyel van felszerelve. Ez egyébként egy remek dolog, hiszen ezek a tűzhelyek többnyire a háziasszonyok kedvencei, emellett a gázfogyasztása minimális, ezzel is elősegítve a költséghatékonyságot. 

 

Az energiatakarékosságot szem előtt tartva egyébként az eredeti nyílászárókat műanyagra cserélték, valamint redőnyökkel is el vannak látva. Ez a tény a fűtés módja és a téglaépítésű falak mellett, illetve mivel egyébként is körbefűtőtt minden oldalról, a téli időszakban is rövidnadrágos időjárást eredményez az egész lakásban, anélkül, hogy magasra kéne állítani a fűtés szabályzót. 

A szobák laminált parkettáit néhány éve rakták le, az egyéb helyiségek, szép padlócsempével burkoltak, így könnyen tisztán tarthatóak. 

A fürdőszoba remek, tágas falra szerelt beépített szekrénnyel rendelkezik, ami megkönnyíti a tisztítószerek praktikus tárolását. Itt a melegvizet nemrégiben vásárolt villanybojler biztosítja. 

A fürdő egyben van a mellékhelységgel, ablakkal rendelkezik, emellett automatikus szagelszívó is működik. 

Az alagsorban tároló biztosítja kerékpár vagy a ritkán használatos dolgok elhelyezését. 

Boltok, iskola, óvoda, játszóterek a lakás közelében találhatók. Mivel az épület a fehérhegyi buszfordulónál található, a buszközlekedés kiváló, gyakran vannak buszok, még az éjszakai járatok is megfordulnak erre, ugyanakkor a parkolás ingyenesen, akár árnyékos helyen is megoldott. Az egyetemek is megközelíthetőek könnyedén közvetlen járattal, átszállás nélkül. 

 

Mind mérete mind kedvező ára miatt befektetésnek is jó választás lehet.

 

Ha soraim felkeltették érdeklődését, hívjon és nézzük meg együtt!

Mihálykövi Andrea
 • +36 70 354-xxxx Megmutat