39.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Hódmezővásárhely Belvárosában eladó egy 113 nm-es családi ház rendezett udvarral! (Hivatkozási szám: 890)

6800 Hódmezővásárhely, Belváros +36 30 395-5374
 • alapterület: 113
 • telek mérete: 908
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • vegyes építésű
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Hódmezővásárhelyen, a Kossuth tértől 10 perc sétára fekszik ez a 113 nm-es, csodálatos családi ház. Elsősorban gyermekes családoknak ajánlom, mert a 3 szoba, a tágas előszoba, az étkező és a nagy udvar lehetővé teszik a nagyon kényelmes életet, a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Kiváló elhelyezkedése van, hiszen kertvárosi részen fekszik. Ha szeretnek a szabadban lenni, sétálni, sportolni, vagy bármilyen szabadidős tevékenységet végezni, akkor tökéletes választás, hiszen a hatalmas udvar tökéletesen megfelel minden ilyen tevékenységre. Az udvar hátsó részében akár egy kis kerti kiülőt is ki lehet alakítani, egy kis grillezővel. Amennyiben állatok tartásával is szeretne foglalkozni, akkor a telek arra is kiváló, ráadásul ennek feltételei már rendelkezésére állnak, hiszen a hátsó udvarrészen ólok vannak, takarmány tárolóval és egy kisebb garázzsal. A ház helyiségei nagyon jó elrendezésnek örvendenek. A konyhát egy boltív választja el az ebédlőtől. Ez a rész nyerte el a legjobban a tetszésemet, mert a konyha ugyan tágas, de csak akkora helyet vesz el a házból, amely a főzéshez és a konyhai dolgok tárolásához szükséges. Az ételek és a nem mindennap használt konyhai eszközök tárolására, van egy kamra is. Az ebédlő mérete több, mint tágas! Igazán remek helyként szolgál a családi étkezésekre, nagyobb családi rendezvényekhez, de még a lecke is megírható itt, amíg anyu főz. Mindhárom szoba egymás mellett, a bejárattól a legtávolabb helyezkedik el. Ennek az az előnye, hogy nem hallatszik be a jövés-menés. Még a kazánház is az udvar felől közelíthető meg, így nem kell attól tartani, hogy esetleg füstszag lesz a házban. Nekem különösen tetszik az ingatlanban az is, hogy további hely szabadítható fel, ha bővülne a család. Például az előszoba és közlekedő egybenyitásával egy hatalmas nappalira tehet szert. De ezekből iroda, könyvtárszoba, stb. is kialakítható. A bicikli, babakocsi tárolására a garázsban is van lehetőség. 
Az ingatlan, mint már említettem nagyon jól frekventált helyen található. Nem messze tőle a bölcsőde, óvoda és az iskola is. Továbbá a közelben van a Tornyai János Múzeum és egyéb sportlétesítmények. Még kerékpárral is minden gyorsan megközelíthető, de a nagy bevásárláshoz autóval 5 perc alatt eléri az olyan nagyobb üzletláncokat, mint a Lidl, az Aldi, Penny és Müller, stb. 
Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Beöthy-Fehér Orsolya
 • +36 30 395-xxxx Megmutat