26.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Hódmezővásárhelyen, nagyon hangulatos családi fészek, kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 956)

6800 Hódmezővásárhely, Susán +36 30 342-9991
 • alapterület: 110
 • telek mérete: 665
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • vegyes építésű
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Hódmezővásárhelyen a piactól 5 perc sétára fekszik ez a 110 nm-es, csodálatos családi ház. Elsősorban gyermekes családoknak ajánlom, mert a 2 szoba, a tágas előszoba és a nagy udvar lehetővé teszi a kicsiknek és nagyoknak egyaránt a kényelmes életet.
A ház helyiségei nagyon jó elrendezésnek örvendenek. A konyhából át tudunk menni a nyári konyhába onnan pedig az udvarra, így nem kell az egész házat körbe járni, ha lakásba be szeretnénk menni. Ez a rész nyerte el a legjobban a tetszésemet, mert a konyha ugyan tágas, de csak akkora helyet vesz el a házból, amely a főzéshez és a konyhai dolgok tárolásához szükséges. Az ételek és a nem mindennap használt konyhai eszközök tárolására, van egy kamra is. Az előszoba mérete több, mint tágas! Igazán remek helyként szolgál a családi étkezésekre is, nagyobb családi rendezvényekhez, de még a lecke is megírható itt, amíg anyu tevékenykedik a házban. Mindkét szoba egymás mellett, a bejárattól a legtávolabb helyezkedik el. Ennek az az előnye, hogy nem hallatszik be a jövés-menés. Nekem különösen tetszik az ingatlanban az is, hogy további hely szabadítható fel, ha bővülne a család. Például az előszoba leválasztásával még egy szobát lehet kialakítani. Ha szeretnek a szabadban lenni, sétálni, sportolni, vagy bármilyen szabadidős tevékenységet végezni, a hatalmas udvar lehetővé teszi mindezeket. Az udvar hátsó részében akár egy kis kerti kiülőt is ki lehet alakítani, egy kis grillezővel. Az autóval a ház előtt az udvarban és még a garázsban is tud parkolni, ez utóbbiban pedig bőven van elég hely a bicikli és babakocsi tárolására is. 
Az ingatlan kertvárosi részen található, de nagyon jól frekventált. Közel van hozzá a bölcsőde, az óvoda, az iskola és egyéb sportlétesítmények. Még kerékpárral is minden gyorsan megközelíthető, de a nagy bevásárláshoz autóval pár perc alatt eléri az olyan nagyobb üzletláncokat, mint a Lidl, az Aldi, Penny és Müller, stb.   
Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!  
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Kiss Orsolya
 • +3630342xxxx Megmutat