230.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Irodának is alkalmas budapesti teljesen felújított, földszinti lakás a Vértanúk terén kiadó! (Hivatkozási szám: 1211)

1054 Budapest, V. kerület, Vértanúk tere Belváros +36 20 370-5920
  • - nettő m2: 63
  • 2
  • Emelet: Magasföldszint
  • összkomfortos
  • tégla épület
  • Van lift

INGATLAN LEÍRÁSA

Kiadó egy fantasztikus adottságokkal rendelkező 2 + 1 fél szobás belvárosi ingatlan az V. kerületben, a Vértanúk terén. Hatalmas virágos parkok veszik körül a szebbnél szebb épületeket amerre a szem ellát. A városrendezés keretén belül az elmúlt évben sokat fordítottak ezekre a belvárosi területekre. Tehát ez a tökéletes iroda, ha egy ilyen impozáns környezetben szeretné fogadni ügyfeleit! A lakás a földszinten a belső udvaron fekszik és az odavezető út akadálymentesített. A 2 nagyobb szoba egymásból nyílik, ezért kiválóan alkalmas ügyvédi vagy könyvelő irodának. Az előszoba remekül betöltheti a várótermet is. Gyönyörűen felújított, frissen festett, lenyűgöző világos belső terek jellemzik az ingatlant. Amennyiben nem irodát, hanem otthont keres, akkor úgy szintén meleg szívvel ajánlom Önnek. Gyönyörű  és modern konyhája minden igényt kielégít. A fürdőszoba zuhanyzója üvegajtóval van ellátva és külön helységben található a mosdótól.

Az elhelyezkedése, a kialakítása és a méretei alapján szinte mindenre használható! Hogy ez egy vállalkozásnak mit jelent? Ha Ön vállalkozó, a fantáziájára és üzleti érzékére bízom, milyen szolgáltatásra illetve tevékenységre használná a helyiségeket. Számlaképes, így elszámolható költségű. Amennyiben cégként üzemeltetné, úgy féláron parkolhat az utcában. Amennyiben lakásként használná, úgy kiváltható ingyenes parkolás két autór számára is.

A környezetét tekintve minden nagyon könnyen megközelíthető. A közelben található számos étterem, élemiszerbolt, a 4-es metró, a villamos és a troli megálló is.

Ha Önnek is annyira tetszik, mint amennyire engem elbűvölt, akkor ne habozzon, ilyen lehetőség kevés adódik! Többek között azért is, mert szinte azonnal birtokba is veheti álmai irodáját vagy lakását.

Videó az ingatlanról

Gyakori kérdések?

Agárdi Edina
  • +36 20 370-xxxx Megmutat