43.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Jó állapotú, tágas ház kis kerti lakkal Kiskanizsán eladó! (Hivatkozási szám: 2910)

8800 Nagykanizsa, Kiskanizsa +36 30 267-6032
  • alapterület: 120
  • telek mérete: 1200
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Városban élne, közel mindenhez, de mégis nyugodt környezetben, ahol saját veteményeskertben termeszthetne zöldségeket és a gyerekeknek lenne saját tere a szabadban való játékhoz? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

 

Erre az ingatlanra lehet költeni, ha tényleg a saját ízlésünkre szeretnénk formálni, de nem feltétlenül szükséges, hiszen maga az épület kora ellenére jó állapotban van, akár azonnal költözhető. Látszik, hogy mindvégig olyan emberek lakták, akik szerették és vigyáztak rá. A falak és a burkolatok épek, a ház sehol nem vizesedik.

 

Az épületbe két bejáraton keresztül is bejuthatunk: elölről, a 15 m2-es zárt teraszon át, vagy hátulról, ahonnan egy kis előszobába érkezünk. Innen léphetünk be a kis konyhába, majd a tágas étkezőbe, s a hatalmas nappaliba, ahonnan az összes többi helyiség (3 hatalmas szoba, egy fürdőszoba, WC, kamra) nyílik. A házon a fedett terasz nyílászáróit leszámítva az ablakok ki lettek cserélve, és új gázkazán lett beszerelve, a fűtésrendszer egyidejű felújításával. A palatetőt bitumenes zsindellyel fedték le.

 

A házhoz 1200 m2 terület tartozik, ideális teret biztosítva a gyerekek futkározásához és akár egy veteményes, gyümölcsös, vagy virágoskert gondozásához. Az udvaron áll egy 50 m2-es, részben alápincézett melléképület, 20 m2-es nyári konyhával és 30 m2-es garázzsal. Kuriózum továbbá a hagyományos füstölő.

 

Az ingatlan utcafronti részén elegáns kovácsoltvas kerítés húzódik. Az utca portái rendezettek, a környék megőrizte a barátságos, családi házas jellegét. Kiskanizsa közigazgatásilag Nagykanizsához tartozik, annak legjelentősebb és legnagyobb városrésze, óvodával, iskolával, élelmiszerbolttal, pékséggel, postával, játszótérrel, parkkal. A polgárőrség mellett számos civil szervezet is működik a településrészen, színes programokról gondoskodva egész évben. Ha egyszerre szeretné élvezni családjával a vidéki élet nyugalmát és a városi környezet kényelmét, jó szívvel ajánlom Önnek ezt a takaros kis házikót.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a tágas kiskanizsai ház, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat