48.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kaposmérőn 2 szintes, összesen 200 nm-es családi ház, garázzsal, műhellyel kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 628)

7521, Kaposmérő +36305796257
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 687
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálok  Kaposmérőn, egy 2szintes családi házat. A tégla építésű ház rengeteg adottsággal bír, így bárki számára hasznos lehet.
A környék fantasztikus, Kaposvártól 10 percnyi távolságra autóval, viszont, ha a tömegközlekedést választja az sem probléma, mivel a közelben található a buszmegálló.
Egy karnyújtásnyira helyezkedik el a helyi pékség, húsbolt és étterem, illetve iskola, óvoda és orvosi rendelő is. Ennél kényelmesebben nem is lehetne megtenni a hétköznapi bevásárlást, vagy ügyintézéseket
A családi ház különlegessége, hogy rengeteg helyiséggel rendelkezik. Nem csak maga az épület, hanem a mellette kialakított melléképületek is.
A 2 szintes stabil, jó minőségű téglából épült ház 100 nm lenti és ugyanekkora fenti részből áll. Legutóbb az épület külső szigetelése készült el, a teljes tető és a nyílászárók is cserélve lettek. Az épület fűtését kétfajta kazán is biztosítja, egy gázkazán, valamint egy vegyes tüzelésű kazán, melyek külön helységet kaptak az épületen belül és választani lehet, melyik legyen használatban. A ház 4 szobából, konyhából, teraszra vezető nappaliból és fürdőszobából áll.
Nekem a melléképületek kialakítása is tetszik. Az egyik ilyen helyiség akár lakhatásra is alkalmas, mert gyönyörű padlózata van, illetve konyha is található benne. Itt bármikor összegyűlhet a baráti társaság egy jóízű csevegésre. A hidegtől sem kell félni, mivel egy kandalló biztosítja benne a meleget és természetesen itt is ki lettek cserélve a nyílászárók.
A melléképületek sorain elhelyezkedik egy 2 férőhelyes garázs, ahol biztonságba tudhatja szeretett autóját. Ha szeret barkácsolni, erre is talál egy tökéletes melléképületet, ugyanis egy óriási műhely található a soron. Nagy örömmel mondhatom, hogy ipari áram is található a műhelyben, ezért nagyobb gépek áramellátása is meg van már oldva.
A kertben található egy nagy cseresznyefa, ami bőséges terméssel fogja az itt élőket ellátni.
Ha Ön is úgy látja az ingatlanban lévő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog új tulajdonosa mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Szalai Nikoletta
  • +36 30 736-xxxx Megmutat