83.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kaposvár központjában 3 külön nyíló lakásból álló családi ház családoknak, vagy befektetőknek eladó! (Hivatkozási szám: 623)

4700, Kaposvár, Belváros +36305796257
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 595
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosok, befektetők figyelem, eladásra kínálok Kaposváron, a városközpontban egy 190 nm-es családi házat. A környék ideális, hiszen nyugodt és csendes, a szomszédok közvetlenek és segítőkészek. A közelben megtalálható iskola, óvoda, bolt, és a tömegközlekedés is remek.
Az L alakú ház különlegessége, hogy 3 különálló lakásból áll, melyeket természetesen egybe is lehet nyitni, de jelenleg mindegyik külön bejárattal rendelkezik az udvar felől, valamint mindegyik rész külön villany és gázórával van ellátva.
A ház nagypolgári stílusú 3,6 méter a belmagassága, ami lehetővé teszi akár a galéria kialakítását is. A ház folyamatos felújítás alatt áll, az első lakásban épp a nyílásszárók cseréjét végezték el. Minden lakás rendelkezik 1-2 szobával, konyhával, tárolóval, fürdővel és WC-vel.
A ház melegét kétféle fűtési mód is biztosítja, a gázkonvektorok mellett cserépkályha is található, amely a költséghatékonysága mellett emeli is a ház meghitt és családias hangulatát. és költséghatékony megoldás.
A telek mérete 590 négyzetméter, amely épp akkora, hogy ne legyen megterhelő a karbantartása, de ki is lehessen használni az egyéni célokra. Kerti-sütésfűzésre, konyhakert kialakításra, játszótér kialakításra és pihenésre is tökéletesen alkalmas, itt akár medencét is ki lehet alakítani, ha arra lenne szüksége. Jelenleg a körbekerített és melléképülettel is rendelkező telken nővények termesztése is folyik, a pihenésre pedig gyönyörű diófa emeli a kert fényét, aminek köszönhetően nyáron is lehet hűsölni az árnyékában.
Külön bejáratú és gyönyörű íves kialakítású kétrészes pince található a ház alatt, a padlás pedig a teljes ház felett alkalmas a tárolásra. Ha még ennyi hely sem lenne elég pakolni, akkor meg kell említenem a kert végében található 36nm-es különálló garázst, ami nagyjából 8-10 éve lett építve, műanyag ablakzattal. Itt biztonságba tudhatja szerszámait vagy éppen a gépjárművét.
Ez az egyedi ház azonnal költözhető, bútorozott állapotba kerül új tulajdonosához.
Amennyiben annyi csodás fantáziát lát benne mint én, azonnal hívjon, hiszen ez nem egy mindennapi lehetőség, ne hagyja, hogy más csapjon le rá!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Harangozó Erik
  • +3630579xxxx Megmutat