23.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kaposvár központjában 3 szobás sorházi lakás, bővítési lehetőséggel, bútorozottan eladó! (Hivatkozási szám: 626)

7400, Kaposvár, Belváros +36305796257
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 0
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • Ár: 23.000.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

Kaposváron, a városközpontban eladásra kínálok egy 60 nm-es, 3 szobás, téglaépítésű sorházi lakást.
A környék nagyon csendes, nyugodt és könnyen megközelíthető. Figyelmébe ajánlom azoknak, akik nyugalomra vágynak, de szeretik a városi életet. Amikor megtekintettem, olyan érzésem volt mintha egy vidéki családi házban járnék és nehéz volt elhinni, hogy nem egy 60000 fős város központjában!
A közelben minden megtalálható, iskola, óvoda, park, hipermarketek, stb., de ha a helyzet megkívánja, akkor a tömegközlekedéssel nagyszerűen eljut bárhova, a város területén kívül és belül.
A közös udvaros sorházi lakásban található 2 szoba és egy nappali (új parkettával burkolva), ami így tökéletes gyermekes családok részére is, hiszen van tér bőven.
Ezen kívül a padlásszinten további egy helyiség található, amely külön bejárattal rendelkezik és kizárólag ehhez a lakáshoz tartozik. Felújítása után alkalmas lehet otthoni munkára, de ha a lakáson belül készít hozzá feljárót, akkor szobaként is kiválóan használható. A házban rendelkezésre áll továbbá egy pincehelyiség is, külön bejárattal, szintén csak saját részre.
Van egy előkert a lakás bejárati ajtaja előtt, ami jelenleg virágokkal van díszítve, viszont akár gépkocsi beállót is ki lehet alakítani. Hátul a kertben találhatunk egy kisebb tárolót is, ami szintén ehhez az ingatlanhoz jár. A szomszédok segítőkészek és nagyon kedvesek. A lakás fűtését alacsony rezsiköltségű gázkonvektor biztosítja. A lakást bútorozva kínálja a jelenlegi tulajdonos eladásra.

Ha Önnek is annyira tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog új tulajdonosa mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Harangozó Erik
  • +3630579xxxx Megmutat