29.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kaposvár mellett eladó egy 6402 nm-en található 2 külön lakószintes családi ház, elképesztően kedvező áron! (Hivatkozási szám: 722)

7400 Kaposvár, Kecelhegy +36 30 579-6257
  • alapterület: 95
  • telek mérete: 6402
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • cserépkályha fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálok Kaposvár külterületén egy téglaépítésű, 95nm-es családi házat. A kétszintes családi házat olyanok figyelmébe ajánlom, akik kétgenerációs házat keresnek, mivel az épület alsó és felső része is külön lakásként, illetve külön bejárással vannak ellátva. Azok figyelmébe is ajánlom ezt a remek ajánlatot, akik befektetés, vagy földművelés szempontjából keresnek megfelelő ingatlant, mivel a telekméret elképesztően hatalmas, összesen 6402 nm-es területet foglal magába. Ez három telekrészből áll, ami természetesen egymás mellett helyezkedik el, de így arra is alkalmas akár, hogy 2 telket értékesíthessen, ha nincs szüksége ekkora méretű telekre. Mondanom sem kell, hogy mennyi lehetőség rejlik egy ekkora területen. Meg lehet valósítani a teljes önellátást, állatokat lehet tartani, konyhakertet művelni és gyümölcsöst kialakítani. Ha jó üzleti érzékkel van megáldva, akkor ezen a hatalmas telken megvalósíthat olyan vállalkozást, amiből fenn tudja tartani magát és szeretteit. A hatalmas udvar már most is rengeteg fának ad helyet, így nagyon jó választás lehet a gyümölcsös gazdálkodásra is.
A kilátás fantasztikus, mivel az udvar hátsó része a szarkavári erdőre tekint.
A ház alsó részén található két szoba, fürdő, WC, konyha és tároló. Felső részén pedig három szoba, fürdő, külön WC, és konyha áll rendelkezésre.
A ház alsó felén egy műhely, valamint egy külön kiépített pince is található. A telken található több melléképület is, viszont ezek épületek erősen felújítandó állapotban vannak, ezért javasolható az újraépítésük is.
A ház fűtését egy fatüzelésű kályha biztosítja. A ház 1979 ben épült, viszont 2019-ben történt egy felújítás, amit leginkább a festésre és az alsó szinti konyhára lehet érteni. A műhelyben található ipari áram is, ami hatalmas lehetőséget nyújt a nagyfeszültségű gépek áramellátásában.
Amennyiben Ön is annyi lehetőséget lát ezen a hatalmas területen, mint én, ne késlekedjen. Hívjon bizalommal, és segítek Önnek megvalósítani a megálmodott terveit!

Harangozó Erik
  • +3630579xxxx Megmutat