63.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Karmacson csodálatos természeti környezetben felújítandó ház hatalmas telekkel eladó! (Hivatkozási szám: 1534)

8354 Karmacs, +36 20 262-7137
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 4000
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Karmacs csendes zsákutcájában nagyon szép természeti környezetben várja ez a felújítandó, ill. részben bontandó ház leendő tulajdonosát! Olyan magánszemélyeknek és befektetőknek ajánlom ezt az ingatlant, akik szívesen nekiállnának egy régi parasztház felújításának és a hatalmas kert rendezésének annak érdekében, hogy a ház lelkét megtartva, a földterületet rendezve egy autentikus, minőségi családi fészket alakítsanak ki kellemes, csendes környezetben. Az ingatlan hatalmas kertjéből mesés látvány tárul majd nap, mint nap új lakója elé, hiszen a kert vége kissé feljebb van az utcaszinttől, így onnan körpanoráma nyílik a környező tájra (Rezi, ill. a zalaszántói Sztúpa, stb. felé). Nekem különösen tetszik az ingatlanban rejlő megannyi lehetőség. A ház vegyes falazatú, kőből és vályogból épült, télen meleg, nyáron hűvös. Az utcához közelebb eső első részét (kb. 100 nm) érdemes felújítani, a hátsóbb részek és az udvaron álló régi kis melléképület viszont elbontandó. A felújítandó lakóépület lehetséges elosztási kialakítása: 1 nappali, 1 háló, 1 konyha+étkező, 1 fürdőszoba, ill. 1 garázs.

Amennyiben Ön külföldi érdeklődő, bizonyára örömmel veszi, hogy az egyik közvetlen szomszéd svájci állampolgár, de az utcában és a falu más részein is több német család lakik, a hangulatos falu tehát nagyon kedvelt külföldiek körében. A befektetésben gondolkodók számára fontos információ és előny lehet, hogy az ingatlan jelenlegi tulajdonosa maga is egy olyan szakember, aki szívesen segít tanácsokkal, segít továbbá a felújítás megszervezésében, de megbízható és teljes kivitelező csapatot is tud ajánlani, ez pedig a mai világban nem elhanyagolható tényező! Az első épületrész felújítására, a hátsó épületrész elbontására és a tereprendezésre megvannak tehát az elképzelések és technikai megoldások, valamint a kivitelezők. Ha valaki szeretne tehát ebben a pazar környezetben 2-3 éven belül egy csodás birtokot egy autentikus házzal és egy óriási telekkel, akkor a következő hozzávetőleges költségekkel számolhat: a házzal kapcsolatos költségek min. kb. 20 M Ft, a területtel kapcsolatos rendezés pedig min. 5 M Ft nagyságrendű, de mindez függ a leendő tulajdonos igényeitől, ez az összeg felfelé bármeddig változhat.  A 15 m széles, kb. 260 m hosszú, 4000 nm-es telek homokos talaja könnyen kezelhető. A későbbiekben várhatóan utca lesz nyitva a telek hátsó vége felől, így az akár két telekre is osztható lesz külön utcákról történő bejárattal. Vagy -nyeles telek kialakítással- már most két önálló telekre osztható.

Autóval 10 perc alatt a 10 km-re fekvő Keszthelyre érhetünk, ahol bevásárlóközpontok, óvoda, iskola, gimnázium, egyetem, strand, kórház, orvosi rendelők, bank, éttermek és cukrászdák is találhatóak. A Balaton-part tehát 10 percnyi autóútra van innen, de a hévízi gyógyfürdő és a piac is csak 8 km. Természetet kedvelők figyelmébe ajánlanám még, hogy a környező területeken remek túralehetőségeket találhatunk, ill. egy hatalmas golfpálya is elérhető távolságban található. Ha Ön is úgy látja a benne lévő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, tekintse meg és legyen a boldog új tulajdonosa mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Pintér Judit
  • +3620262xxxx Megmutat