7.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kaszaperen (Békés Vármegye) azonnal költözhető, modernizált családi ház ELADÓ! (Hivatkozási szám: 2881)

5948 Kaszaper, +36 30 631-0804
 • alapterület: 99
 • telek mérete: 1953
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • vegyes építésű
 • klímás fűtés
 • infrafútésű
 • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Szeretne egy a mai kor igénye szerint modernizált, napfényes parasztházban élni? Akkor ezt az azonnal költözhető, 2022-ben felújított, romantikus otthont Önnek ajánlom!

 

Ez az ingatlan remek lehetőség gyermekes családoknak, fiatal pároknak – akik most tervezik jövőjüket -, és befektetőknek egyaránt!

 

Tetszik, hogy ez egy fiatalos otthon, melynek a kialakítása optimális a mindennapi élethez és egy további szoba is könnyen kialakítható, ha bővül a család.   

 

Szélfogón át jutunk be ebbe a napfényes, délnyugati tájolású házba. Egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan a nagyméretű konyha, a 3 db kényelmes méretű szoba, és a fürdő-WC is elérhető. A fotók önmagukért beszélnek, itt végre kialakíthatja álmaik otthonát és kényelmes terek állnak majd a család rendelkezésére.

 

Az otthon melegéről hűtő-fűtő klímák gondoskodnak, emellett infrapanel is felszerelésre került, így a ház rezsije igazán baráti.

 

Nagy előnye a kedvező ár mellett, a már elvégzett felújítás és a gyors birtokbavétel lehetősége. 

 

A ház kívülről üvegszövettel hálózott és vakolt, minden belső helyiséget is hálóztak és gletteltek, valamint a mennyezetet gipszkartonnal fedték.

A villanyhálózat, a víz- és a szennyvízvezeték új, és a nyílászárók korszerűsítése is teljeskörűen megtörtént.

 

A ház melletti terület a pihenőkert, mely számos lehetőséget tartogat a gyermekeknek játékra, valamint nagyszerű helyszíne a kerti partiknak és a családi-baráti összejöveteleknek is. Itt kapott helyet egy fedett autóbeálló is. A ház mögötti részen egy nagyméretű kert terül el melléképületekkel (tároló, góré), mely kiválóan alkalmas a gazdálkodásra.

 

Ez a ház, akár falusi CSOK igénybevételével is megvásárolható!

 

A településen bölcsőde, óvoda (202 m) és általános iskola (449 m) is található. Van házi- és gyerekorvosi ellátás, rendel fogorvos, van védőnő és van gyógyszertár (400 m) is.

 

Kaszaper az országos közúthálózatban igen jó helyet foglal el, hiszen az Orosháza-Mezőkovácsháza-Battonya, illetve a Békéscsaba-Szeged városokat összekötő utak kereszteződésében fekszik.

Környező városok távolsága a községtől: Orosháza 20 km, Békéscsaba 34 km, Hódmezővásárhely: 42 km, Arad: 54 km

 

Ha nem szeretne városban élni, de jó lenne közel maradni hozzá, akkor ne várja meg, hogy más csapjon le erre az ingatlanra!

 

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Amennyiben falusi CSOK-ot igényelne, vagy kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet! 

Videó az ingatlanról

Troján Borbála
 • +36 30 631-xxxx Megmutat