20.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kemecsén a vasútállomás közelében 3 szobás 100 nm-es ház eladó! (Hivatkozási szám: 1471)

4501 Kemecse, vasútállomás közelében +36 20 243-2526
 • alapterület: 100
 • telek mérete: 450
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • szilikát falazat
 • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
 • gáz-(cirkó)-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Kemecsén a vasútállomás közelében csendes nyugodt utcában 100 nm-es 3 szobás családi ház várja új tulajdonosait. Ezzel az ingatlannal egy igazi otthont teremthet családjának, amely még a saját ízlés alapján a tulajdonos kedve szerint alakíthat, szépíthet, tekintettel arra, hogy a 2001-ben épült házban még nem lakott senki. A ház felépítését követően a jelenlegi tulajdonosok gyermeküknek szánták, azonban az élet más lehetőségeket kínált, így a ház üresen maradt. Ahogyan a fotókon is látható, a házat folyamatosan gondozták.

Ajánlom ezt az ingatlant olyan fiatal házasoknak, akiknek kisgyermekei vannak, vagy gyermekvállalás előtt állnak, hiszen minden, ami fontos lehet egy család számára, azt ezzel az ingatlannal megvalósíthatják. Az ipari áram is bevezetésre került, így akár egy vállalkozásban is gondolkodhatnak.

A házikó alatt helyezkedik el a garázs, mögötte a kazánház, ahol a vegyes tüzelésű kazán foglal benne helyet, illetve a gázkazán bekötésére is lehetőség van, majd egy újabb helység került kialakításra az alagsorban, zöldség-gyümölcs tároló, fatároló.

Impozáns látványt nyújt az a hatalmas terasz, amely a házat félig körbe veszi, így a háznak kettő bejárata is van. A ház helységei is praktikusan lettek megtervezve, külön van az étkező és külön a konyha, amelyből egy nagyobb spájz is elérhető. A fürdőszoba olyan nagy méretű, hogy elfér benne egy kád és külön zuhanyzó is. No de a WC is kapott egy jelentős méretet, amely külön van a fürdőtől. Az egyik szobából egy erkély is nyílik, azonban az évek során a korlátja még nem került megépítésre.  

Ha szeret kertészkedni, akkor adott egy nagy hátsó kert, amelyet ízlése szerint alakíthat, de ha nem, akkor kedve szerint parkosíthat. A kert nem túl nagy, de nem túl kicsi, pont van hely benne mindennek.

Ami különösen szimpatikus számomra, az a ház elrendezése, és az a nyugodt környezet, ahol található.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Büki Immobilien ingatlanközvetítő hálózat figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Fodor Andrea
 • +36 30 383-xxxx Megmutat