32.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kényelmes kis lakás eladó Zalaegerszegen, a Kék Madár Lakóparkban (Hivatkozási szám: 3702)

8900 Zalaegerszeg, Nekeresd +36 30 267-6032
 • alapterület: 44
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 1
 • emelet: 3
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • klímás-fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Nekeresd, Kék Madár Lakópark – mesebeli elnevezés. De helytálló! Mesebeli otthon, mesebeli környezetben.

 

A lakópark első üteme 2006-ban épült, s többnyire fiatal családok találtak itt otthonra. Legyenek Önök is részesei ennek a remek, összetartó közösségnek! Élvezzék egyszerre a zöldet és a csendet! Aki ideköltözik, annak a nagyvárosi szolgáltatások közelségéről sem kell lemondania, hiszen mind autóval, mind busszal pár perc alatt elérhető a belváros. De, akit Szombathely irányába viszi a dolga, a közeli 74-es főúton fél óra alatt eljuthat Körmendre. 40 percen belül lent lehetünk a Balatonon is. 

 

Ezt az eladó harmadik emeleti lakást elsősorban olyan fiatal pároknak vagy kisgyermekes családoknak ajánlom, akiknek fontos, hogy hasonló korosztályú lakókkal költözzenek egy házba, nyitottak a barátkozásra, és szeretnék gyermeküket biztonságos környezetben felnevelni.

Az épületben nincsenek üzletek és irodák, így itt tényleg csak azok fordulnak meg, akik haza- vagy látogatóba jönnek. A lakópark kerítéssel körbe van kerítve, kódos kapuk védik az itt élőket és autóikat. Az ingatlanhoz igényesen kialakított gépkocsibeálló is tartozik.

 

A lakásba belépve egy kis előtérbe érkezünk, ahonnan balra nyílik a remek tárolási lehetőségekkel ellátott, zuhanyzós fürdőszoba és WC. Az előtérből tovább haladva érkezünk a tágas, rendkívül világos amerikai nappali-konyhába, s innen kimehetünk a viszonylag tágas erkélyünkre, ami a zöldre néz. A nappaliból érjük el a hálószobát, melynek egyik falát ízléses, mély, tolóajtós gardróbszekrény foglalja el, ahova könnyedén elpakolhatjuk az egész kis család ruhatárát.

 

A magas minőségű kivitelezésnek köszönhetően az ingatlan fenntartási költsége rendkívül alacsony: a közös költség 16 000 Ft, ezen felül az áramot és a vizet kell csak fizetni (fogyasztás szerint). A fűtés éves szinten mindössze 20 000 Ft. A radiátorok helyiségenként külön szabályozhatók. A kellemes hőmérsékletről nyáron a klíma gondoskodik, a szúnyogokat szúnyogháló tartja távol.

 

A lakásba hamarosan bérlők költöznek, így akár befektetési célra is kiváló választás. De ha valaki saját célra tervezi megvenni, legkorábban jövő év elején be is húzhatja a bőröndjeit.

 

Ha megtetszett Önnek ez a kiváló lakás, és egyszerre szeretné élvezni a városi szolgáltatások közelségét és a zöldövezet nyugalmát, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat