72.450.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Kertvárosi, tágas sorház kiváló áron eladó Egerben (Hivatkozási szám: 2145)

3300 Eger, Lajosváros +36 30 403-1807
  • alapterület: 210
  • telek mérete: 320
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 4
  • épület szintjei: 4
  • belső szintek száma: 4
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Orvosok, vállalkozók, nagycsaládosok figyelem!

Eger Lajosvárosi részén, kiváló panorámával 4 szintes sorház eladó!

A pincétől a tetőtérig teljesen beépített, kifejezetten praktikus elosztású, szép és tágas ház várja új tulajdonosát, mely a lehetőségek teljes tárházát nyújtja az ideköltözők számára. Itt mindenkinek meg lehet a magánszférája, hiszen sok szobával rendelkező házról van szó. A magasföldszinti részen található nagy szoba kialakítható akár egy tágas orvosi rendelőnek, az előtér pedig tökéletesen alkalmas egy betegvárónak, hiszen az előtérben még WC és fürdőszoba is ki lett alakítva.

A magasföldszint alatti részen egy két részre osztható, nagy nappali kapott helyet, mely tökéletesen alkalmas egy vállalkozás számára. Ez a szint a leghűvösebb, itt kifejezetten jól lehet napközben otthonról dolgozni és ha kis pihenésre vágyik, ki tud ülni a zöld hátsó kertbe meginni egy finom kávét. Ezen a szinten található egy hatalmas mosókonyha, valamint spájz, ahonnan a garázsba is ki tudunk menni. Mind a 4 szinten van fürdőszoba és WC is, mely különösen praktikus és komfortos a család minden tagja számára, hiszen nem kell a fürdőszoba használat miatt másik szintre fel/lemenni. 

Csodálatosan kivitelezett szürke márvány borítású lépcső vezet a pincétől a tetőtérig, mellette pedig iparműves, teljesen egyedi tervezésű fémkorlát lett elhelyezve a nagyfokú biztonság miatt. Ez igazán nemesivé varázsolja ezt a csodás házat. Ebben a házban minden minőségi anyagból készült, mely sokáig kiállja az idő próbáját. A házon Bramac betoncserép van, melyre sose lesz gondja és az ablakok is duplaüvegesek, így a meleg sem megy ki a házból. 

Nagycsaládosok számára is kitűnő vétel ez a ház, mert itt minden gyermek külön szobát kap majd, mely kellően tágas is. Bőven elfér minden bútor és holmi, hiszen a nagy méretű mosókonyha egy részét, illetve akár a tetőteret is be lehet fogni tárolásra, ha szeretné.

 

Akár több generáció együttélésére is kiváló ez a ház, mert az alsó szinten az idősebb korosztály, az emeleti részeken pedig a fiatalabb korosztály számára alkalmas, így nem is zavarnák majd egymást annyira, hiszen itt mindenkinek külön élettér áll rendelkezésére. 

 

Nekem különösen tetszik ennek a háznak az elosztása, hogy mindennek meg van a maga helye, kellő térrel és eleganciával rendelkezik. Sok lehetőséget rejt még magában ez a ház, egy kis fantáziával még pazarabbá varázsolható. Azért is jó ez a lehetőség, mert természetközeli, ugyanis az utca végén már a szőlők kezdődnek és kellemes sétát lehet tenni a környéken. Mivel ez az utca a város szélén helyezkedik el, kifejezetten csendes, itt nincs nagy forgalom, ugyanakkor 500-600 méterre talál boltot, óvodát, középiskolát és tömegközlekedési lehetőséget is. A tetőtérből csodás kilátás nyílik a városra, az Eged-hegyre, de még az Egyetem díszépületét és a Bazilikát is látni, innen még az egri tüzijátékokban is gyönyörködhetünk. Itt minden szintnek megvan a maga szépsége és funkciója, amit Ön is élvezhet… 

Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

 

Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni!

Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Tasi Csaba
  • +36 30 403-xxxx Megmutat