55.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Keszthelyen a Kastélypark közelében családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1945)

8360 Keszthely, +36 20 262-7137
  • alapterület: 77
  • telek mérete: 655
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • cserépkályha-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

A Balaton nyugati medencéjében, a Keszthelyi-hegység ölelésében, Keszthely egyik központi helyén, a kórházhoz, a plázához és a Kastélyparkhoz is közel eső, csendes utcában 77 nm-es, 2 szobás felújítandó ház eladó hangulatos belső kerttel!

Leginkább kreatív befektetőnek ajánlom ezt a ingatlant, a rengeteg hasznosítási és átalakítási lehetőség miatt. Az ingatlannyilvántartás szerint ez egy belterületi lakóház 655 nm-es telekkel.

Ezt az ingatlant bármilyen vállalkozásra ki lehet alakítani, így a befektetett pénz egy idő után megtérül. Amennyiben egy család venné meg, állandó lakhatásra, de akár nyaralónak is alkalmassá tehető az ingatlan. Frekventált elhelyezkedése folytán ki is adható és így folyamatos bevételre tehet szert az új tulajdonos. A ház a 70-es évek akkori divatja és lehetőségei szerint épült, cseréptetős, betonfödémes, körben szigetelt falakkal. Az utcai fronton keleti fekvéssel található a 2 hálószoba, melyek egymásból nyílnak, de a konyha felől külön bejáratúvá is tehetők. A kert felé néz a konyha és a beépített, zárt terasz. A padlásfeljáró belülről van kialakítva. Tetőtér beépítésére lehetőség van. A telken található melléképületek korábban fatároló + nyári konyha + műhely + ólak szerepét töltötték be, de elbontásukkal vagy felújításukkal a mai igényekhez igazítva akár garázs + műhely kialakítása is remek megoldás lehet. A belvárosi viszonylatban nagynak mondható a kert és kiválóan hasznosítható, mivel a ház mögött helyezkedik el.

Szinte minden fontosabb szolgáltatás, üzlet, a kórház, ill. a Kastélypark is sétatávolságon belül elérhető, de autóval pár perc alatt eljutunk a nagyobb bevásárlóközpontokig, ill. Hévíz gyógyfürdője is csak néhány kilométer. A keszthelyi vonat- és buszvégállomás pedig néhány buszmegálló vagy autóval néhány perc. Minden könnyen megközelíthető, így az iskola, óvoda, gyógyszertár, éttermek, üzletek, posta és a hivatalok is csak pár perc sétára vagy rövid autóútra találhatóak. Nekem leginkább a rengeteg hasznosítási és átalakítási lehetőség tetszik és az, hogy noha az ingatlan Keszthely központjában található, mégis nyugodt a környezet.

Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Pintér Judit
  • +3620262xxxx Megmutat