88.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Két varázslatos ház medencével, egy telken eladó! (Hivatkozási szám: 2861)

8971 Kerkabarabás, +36 30 267-6032
 • alapterület: 145
 • telek mérete: 2239
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • kandalló
 • gázkazán-fűtésű
 • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Kivételes lehetőséget ajánlok figyelmébe!

 

Ma az emberek többsége az állandósult stresszel és a túlhajszolt életmóddal küzd a legtöbbet, amely nemcsak fizikailag, de mentálisan is kimeríti őket. Szeretnének kiszabadulni a városi környezetből, és újra összehangolódni a pozitív energiákkal? Meleg szívvel ajánlom ezt a két mesés házat egy telken, ahol a család idősebb és a fiatalabb generációja egymáshoz közel, mégis a privát szférát biztosítva élvezheti a vidéki nyugalom minden percét. Legyen a munkából való kiszabadulás nap, mint nap valódi felüdülés!

 

Ez a dupla ingatlan felszereltségével és szépségével egyaránt azonnal rabul ejti a szívünket, a képek önmagukért beszélnek…

 

Az első, utcafronti épület egy téglából készült, százéves parasztház, amelyet teljesen felújítottak 2015-ben, úgy, hogy eredeti stílusát megtartották. A hosszú, tornácos teraszról egy hatalmas szobába érkezünk, ahonnan egy boltíven keresztül a tágas amerikai konyhás nappaliba juthatunk. Innen nyílik a zuhanyzóval ellátott fürdőszoba. A ház meghittségéről és kellemes melegéről egy kandalló gondoskodik, amely befűti az egész házat. A fürdőszobában infrapanel is elhelyezésre került, rásegítés céljából.

Az 50 m2-es lakótér mögött egy 19 m2-es műhely, valamint egy több mint 13 m2-es tároló található, ahova az éppen nem használt holmijainkat elrejthetjük.

 

A gondozott udvaron egy 9 x 3,6 méteres medence biztosítja számunkra a wellness-élményt nyáron. Zavartalanul pihenhetünk, napozhatunk a saját udvarunkban, a kisgyerekeket pedig a pancsolás mellett a hatalmas füves terület is folyamatosan játékra csábítja. Tavasztól-őszig csupa zöld vesz minket körül: virágok, gyümölcsfák, díszbokrok. Lélekmelengető az a nyugalom, ami itt minden négyzetméterből árad. Az udvar éke a gyönyörű kemence, amit nyári estéken begyújtva máris összehozhatjuk az egész családot, vagy a baráti társaságunkat egy vidám sütögetésre.

 

Az udvar hátsó részébe 2008-ban építettek egy fedett kocsibeállóval ellátott kétszintes faházat, ahova belépve igazán egyedi hangulat lepi meg a látogatót. Önmagában a fa is kellemes otthonosságot és melegséget áraszt, de ezt tovább fokozza a stílusos, letisztult berendezés és a hihetetlen igényesség, ami az egész ingatlant jellemzi.

Az alsó, 56 m2-es szinten egy meghitt hálószoba, egy hatalmas amerikai konyhás nappali kandallóval és egy fürdőszoba található. Innen kimehetünk az udvarra néző dupla teraszra, amely részben téliesített. A ház 40 m2-es tetőterében egy óriási, parkettás helyiség terül el, ami akár lakó- akár dolgozószobaként, akár gyerekbirodalomként berendezhető. A másik szoba jelenleg gardróbként funkcionál, de persze bármilyen más célra is használhatjuk. Az ideális hőmérsékletről a házban két hűtő-fűtő klíma és gázfűtés is gondoskodik.

 

Hogy miért kiváló választás ez a csodás ingatlan?

– mert itt valóban biztosított a napi munka után a privát szféra;

– mert itt nem vonja el semmi a figyelmet a pihenésről, csendes és nyugodt a környezet;

– mert itt egymáshoz közel, mégis kellő távolságban élhet akár két generáció;

– mert mind a házak belső elrendezése, felszereltsége, mind az udvar extra létesítményei a kényelmet szolgálják.

 

Kerkabarabás a Hetés 300 fős települése, közel a szlovén, a horvát és az osztrák határhoz. Ennek következtében a községben számos német ajkú lakó él. A település hivatali ügyeit a szomszédos Zalabaksában intézik, itt működik általános iskola, óvoda, háziorvos, fogorvos és védőnői szolgálat. Autóval viszont alig 7 perc alatt elérhető Lenti, a kisváros minden előnyével és híres termálfürdőjével, energiaparkjával. A környék tele van látnivalóval, kedvelt túraútvonallal, és egyre nagyobb területet hálóznak be kerékpárutak. Egyedül az igényeink és a családunk kor összetétele szab határt a programválasztásunknak. Egész napos lustálkodás a saját medencénk mellett vagy aktív sportolással töltött kirándulás a környéken? Csak rajtunk múlik!

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a mesés dupla ingatlan, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat